Jura pastile de curatare set 6 buc

Mai multe vizualizari

45,00 lei

Disponibil:

In stoc: 18 buc

4500 lei
TVA inclus
SAU
Ai nevoie de ajutor?
  0724.880.908 (L-V: 8-16)
Pastilele de curatare sunt folosite pentru eliminarea impuritatilor din sistemul de apa al aparatului de cafea.

Detalii

Pastilele de curatare sunt folosite pentru eliminarea impuritatilor din sistemul de apa al aparatului de cafea.

Mod ambalare:
- cutie cu 6 pastile pentru 6 cicluri de curatare.

Curăţare eficientă, protecţie îndelungată

Atunci când folosiţi cafea, lapte şi apă, întreţinerea şi igiena automatelor de cafea sunt esenţiale pentru a putea obţine în mod constant o cafea desăvârşită.

Toate automatele de cafea JURA sunt echipate cu programe automate de clătire, curăţare şi îndepărtare a calcarului, fără a fi nevoie să curăţaţi manual unitatea de preparare. Echipa noastră de cercetători a creat noile pastile de curăţare revoluţionare. Munca lor intensă înseamnă că acţiunea de curăţare şi de protecţie a acestor pastile este mult îmbunătăţită. Noile pastile 2 în 1 nu doar curăţă aparatul, ci îl şi protejează împotriva depunerii rapide a uleiurilor reziduale din cafea.

Procesul de curățare
Procedura de curățare incepe la o simplă apăsare de buton.
Faza 1, curăţare:
Formula specială curăţă efi cient reziduurile din cafea şi particulele din unitatea de preparare şi din sită. Apa încălzită la o temperatură de 80°C curăţă componentele atât prin interior cât şi prin exterior.
Faza 2, protecţie:
Ingredientele active, speciale, protejează suprafaţa componentelor aparatului de depunerea reziduurilor din cafea pe o perioada îndelungată.

Rezultatul:
Automatul de cafea este igienizat şi pregătit pentru a prepara o cafea perfectă printr-o simplă apăsare de buton. Pentru curăţarea şi protejarea aparatelor JURA pentru cafea, va rugăm să folosiţi doar pastilele de curăţare originale JURA. Doar aceste tablete se potrivesc perfect cu procesul de curăţare al automatului de cafea.

Informatii suplimentare

Marca Jura
Video prezentare