Jura pastile de curatare in 3 etape set 6 buc

Mai multe vizualizari

50,00 lei

In stoc: 15 buc

50,00 lei
Reward Points Vei castiga 5 puncte de fidelitate in contul de client la achizitia acestui produs
SAU
Ai nevoie de ajutor?
  0724.880.908 (L-V: 8-16)
Pastilele de curatare sunt folosite pentru eliminarea impuritatilor din sistemul de apa al aparatului de cafea. Pentru a avea o calitate perfecta a cafelei de fiecare data, este important sa ingrijiti corect automatul dvs. de cafea si sa respectati unele reguli simple de igiena, atunci cand este vorba de lapte, cafea si apa.

Transport gratuit

pentru comenzi peste 170 lei.

15 lei taxa de transport pentru comenzile sub 170 lei.

magazin de incredere pe compari.ro

Peste 98% dintre clientii nostri ne recomanda!

Detalii

Pastilele de curatare sunt folosite pentru eliminarea impuritatilor din sistemul de apa al aparatului de cafea.

Pastile de curatare in 3 etape

Curatare, ingrijire si protectie intr-o singura operatie

Pentru a avea o calitate perfecta a cafelei de fiecare data, este important sa ingrijiti corect automatul dvs. de cafea si sa respectati unele reguli simple de igiena, atunci cand este vorba de lapte, cafea si apa.

Pentru a face ingrijirea automatului dvs. de cafea cat mai usoara, fiecare automat de cafea JURA are o unitate de preparare care nu necesita intretinere si care are un sistem de autocuratare declansat la atingerea unui buton.

Pastilele de curatare JURA originale, incercate si testate de milioane de ori, sunt permanent optimizate si imbunatatite de echipa laboratorului nostru. Noul comprimat de curatare in 3 faze este rezultatul inovator al cercetarii intense si ofera acum rezultate si mai bune, datorita rolului de protectie care asigura o protectie de durata impotriva depozitelor de minerale. Cu toate acestea, pastilele raman la fel de usor de folosit.

Mod ambalare:
- cutie cu 6 pastile pentru 6 cicluri de curatare.

Informatii suplimentare

Marca Jura
EAN 7610917242252