Cafea Illy

Matrice  Lista 

per pagina
24 Produse
Seteaza directie descendenta

24 Produse

Matrice  Lista 

Seteaza directie descendenta

Matrice  Lista 

per pagina
24 Produse
Seteaza directie descendenta

24 Produse

Matrice  Lista 

Seteaza directie descendenta

Illy este o marcă italiană de cafea, fondată în anul 1933 de Francesco Illy. Inițial, compania era specializată în producția de mașini de cafea Illy espresso pentru baruri și restaurante, dar a început să producă și propriul amestec de cafea în anii 1950. Francesco Illy a fost un pionier în industria cafelei, inovând în diferite domenii, cum ar fi producția de cafea fără cofeină, dezvoltarea de noi metode de ambalare a cafelei și implementarea sistemului de capsule de cafea.

În anii 1990, compania a fost preluată de fiul lui Francesco Illy, Ernesto Illy, care a continuat să îmbunătățească calitatea și inovația produselor. În acest timp, Illy a devenit recunoscută în întreaga lume pentru calitatea sa superioară și pentru implicarea în proiecte de dezvoltare durabilă a agriculturii de cafea. Illy și-a extins afacerea și în alte domenii, cum ar fi designul și arta, cu colaborări cu artiști celebri precum Jeff Koons și Anish Kapoor. Compania rămâne angajată în dezvoltarea sustenabilă a industriei de cafea, prin sprijinirea fermierilor și a comunităților din regiunile de proveniență a boabelor de cafea.

Illy detine trei din cele 7 mari inovatii din domeniul cafelei din ultimii 100 de ani printre care tehnica presurizarii, sistemul E.S.E - easy serving espresso si inventia Illetta. De peste 80 de ani, producatorul este un model de lider in domeniul cafelei prin modul etic si fara compromisuri de abordare a afacerii, folosind numai cafea arabica 100%.

cafea illy logo