Despre Espresso Cafe

despre noi

Livram bucurie si cafea buna

Espresso Cafe este un magazin online specializat in comercializarea cafelei, produselor vending si a espressoarelor. 

Livram rapid cafea de la cei mai renumiti producatori din lume. 

Suntem un partener de incredere, care intotdeauna pune clientul pe primul plan, pentru a satisface cerintele diversificate din domeniul cafelei.

Istoric

Suntem prezenti pe piata online incepand din anul 2008 iar pe piata locala, ca operator de automate, din 2003.

In acesti ani de experienta am reusit sa invatam din greseli si sa trecem prin multe situatii, astfel incat acum, sa va oferim produse si servicii de calitate superioara. In prezent, livram cafea din Targoviste, jud. Dambovita, punct de lucru str. Cooperatiei, nr. 8.

Produse pentru operatori

Proprietarii de afaceri cu automate de cafea au incredere in firma noastra iar noi le oferim constant toate produsele necesare: cafea, lapte, ciocolata, ceai, pahare, palete si piese de schimb.

Trimitem comenzile prin curieri rapizi (Fan Courier si Sameday) oriunde in Romania si in anumite conditii, plata transportului este suportata de catre noi. Majoritatea livrarilor se realizeaza, de regula, a doua zi lucratoare.

Suntem in preferintele clientilor nostri deoarece livram constant si rapid produsele aflate in stoc, in cantitatile dorite, la momentul necesar.

Produse pentru consumatorii finali

Datorita conditiilor avantajoase, a costurilor scazute pentru transport si preturilor competitive, oferim cafea de top pentru consumatorii finali, pentru acasa sau la birou.

Fie ca utilizati cafea boabe, macinata sau capsule de cafea, va oferim o gama variata pentru gusturi exigente. 

In oferta noastra veti intalni: cafea de specialitate, cafea proaspat prajita single origin, cafea boabe comerciala: Lavazza, Illy, Tchibo, Jacobs, Segafredo, Julius Meinl, Bazzara, Vergnano, Pellini si alti producatori mondiali de renume.

 

diploma compari.ro

 

1 / 6
2 / 6
3 / 6
4 / 6
5 / 6
6 / 6
Espresso Cafe sediu
EspressoCafe.ro sediu
Flego Com srl sediu
Espresso Cafe sediu
Espresso Cafe sediu
Espresso Cafe sediu