Cafea Dallmayr

Matrice  Lista 

per pagina
13 Produse
Seteaza directie descendenta

13 Produse

Matrice  Lista 

Seteaza directie descendenta

Matrice  Lista 

per pagina
13 Produse
Seteaza directie descendenta

13 Produse

Matrice  Lista 

Seteaza directie descendenta

Alege

Dallmayr a fost înfiinţată în urmă cu peste 300 de ani în Munchen de către Christian Reitter, un om de afaceri, şi şi-a primit actualul nume abia în 1870 de la noul său proprietar, Alois Dallmayr.

În prezent, compania îşi desfăşoară activitatea pe întregul glob, iar sediul central continuă să existe în capitala bavareză, atrăgând anual peste 2.8 milioane de localnici şi turişti din întreaga lume. Mai mult, clădirea sediului este marcă înregistrată şi, totodată, logo-ul brandului.

La început cafeaua se vindea numai în magazinul familiei Dallmayr. Magazinul a devenit destul de repede furnizor pentru curtea regală bavareză şi alte curţi regale, ajungând în anul 1900 unul dintre sursele de delicatesele renumite în întreaga Europă. Cafeaua Dallmayr a devenit brand comercial în 1933.

Iubitorii de cafea ştiu întotdeauna să aprecieze un produs cu tradiţie, iar Dallmayr este un brand renumit pentru provenienţa sa regală, calitate, beneficii şi, deloc în ultimul rând, o savoare greu de egalat. Alois Dallmayr se număra printre cei mai mari comercianţi de delicatese din Europa şi, totodată, este cel care a dat numele acestei mărci de cafea rafinată de provenienţă germană.

Dallmayr, o marca de cafea de prestigiu, se remarca prin varietatea sa de optiuni pentru pasionatii de cafea. Cafea boabe Dallmayr ofera o experienta inegalabila de prajire si gust autentic, in timp ce cafea macinata Dallmayr este cunoscuta pentru prospetimea si aroma sa.

Printre celebrele sale sortimente se numara Prodomo, o cafea cu caracter puternic si gust intens, perfecta pentru cei care apreciaza notele de ciocolata si nuci. Daca doresti o cafea macinata cu o textura catifelata si gust rafinat, Crema D'oro este alegerea ideala, garantand o placere senzoriala fara egal.

cafea dallmayr logo