Jura tablete decalcifiere set 9 buc

Mai multe vizualizari

65,00 lei

Disponibil:

In stoc

6500 lei
TVA inclus
SAU
Ai nevoie de ajutor?
  0724.880.908 (L-V: 8-16)
Pentru aparatele de cafea depunerile de calcar preprezinta cea mai mare problema. Eliminarea lor si asigurarea functionalitatii acestora se face simplu, cu aceste pastile de curatare.

Detalii

Pentru aparatele de cafea depunerile de calcar preprezinta cea mai mare problema. Eliminarea lor si asigurarea functionalitatii acestora se face simplu, cu aceste pastile de curatare.

JURA a dezvoltat special tabletele pentru înlăturarea calcarului, astfel, extinzând durata de viaţă a automatului dumneavoastră. Sunt îndepărtate depunerile de calcar, iar automatul dumneavoastră este protejat.

Mod ambalare:
cutie cu 9 tablete pentru 3 cicluri de decalcifiere.

Calcarul este cel mai mare dusman pentru toate aparatele de cafea
Pentru a extinde durata de viata a automatului dumneavoastra de cafea, JURA a dezvoltat tableta de decalcifiere in 2 pasi, care indeparteaza cu grija calcarul si, in acelasi timp, protejeaza aparatul dumneavoastra.

Decalcifiere in 2 faze
Tabletele pentru inlaturarea calcarului cu timp de dizolvare optimizat, concepute special pentru automatele JURA pentru cafea, asigura o decalcifiere optima, eficienta si durabila.
Ciclul de decalcifiere se realizeaza acum in 2 faze:

Prima faza: indeparteaza cu grija toate resturile de calcar din aparatul de cafea.
A doua faza: Impregneaza circuitul de lichide cu un film protector si protejeaza pe o perioada indelungata conductele si sistemul de incalzire impotriva coroziunii.
Doar tabletele originale de decalcifiere JURA garanteaza o igiena perfecta si o protectie a masinii. Formulele de protectie si compusii nostrii sunt adaptati optim la procesele si materialele automatelor JURA pentru cafea.

Informatii suplimentare

Marca Jura
Video prezentare Nu