Livrare la Easybox

livrare in easybox

Cand efectuezi o comandă pe site-ul Espresso Cafe, ai opțiunea de a selecta modul de livrare, fie prin curier la adresa aleasă de tine, fie prin ridicare de la un punct Sameday - Easybox. Produsele dorite sunt livrate într-un locker securizat, disponibil non-stop, intr-o retea de peste 3700 de lockere disponibile pe tot teritoriul Romaniei.

Alege livrarea coletului tau in Easybox si te bucuri de o serie de avantaje:

  • - nu astepti si nu stai la coada
  • - serviciul este disponibil non-stop
  • - produsele tale sunt in siguranta, lockerele easybox fiind securizate si monitorizate video
  • - ai grija fata de mediu deoarece lockerele Easybox sunt independente energetic fiind dotate cu panouri solare.

Conditii de livrare la easybox

Se pot livra în easybox doar produse de dimensiuni mici sau medii. Este necesar sa realizam un singur colet iar greutatea maxima acceptata de noi este de 4kg. Optiunea de livrare in easybox este disponibila automat, in pagina de finalizare comanda, daca se indeplineste conditia de greutate.

Atentie! In situatia in care lockerul selectat are capacitatea maxima de incarcare ocupata sau este defect, Sameday va directiona coletul catre un alt locker din proximitatea lockerului de livrare selectat initial.

Termenii si conditiile Sameday Easybox pot fi vizualizate aici

Ridicarea comenzilor din easybox

Livrarea la easybox este posibila daca produsele comandate sunt de dimensiuni mici sau medii. Poti deschide usa locker-ului cu ajutorul codului QR/PIN primit pe email sau SMS. Lockerul este prevazut cu un senzor optic ce va poate scana codul direct de pe telefon.

Produsele vor fi disponibile pentru ridicare timp de 36 ore si cel mult 72 ore in week-end incepand de Vineri si pana Duminica. Timpul se calculeaza de la momentul in care sunteti anuntat prin SMS sau e-mail.

Retur la easybox

Daca doresti sa ne trimiti un produs retur poti realiza acest lucru tot prin intermediul lockerului Easybox. Pentru a primi codul QR/PIN necesar deschiderii unei usi a lockerului, este necesar sa completezi acest formular.