Jura Smart Connect

Mai multe vizualizari

  • Nou
140,00 lei

Disponibil:

In stoc: 2 buc

14000 lei
TVA inclus
SAU
Ai nevoie de ajutor?
  0724.880.908 (L-V: 8-16)
Cu JURA Smart Connect, nu a fost niciodata mai simplu de a controla automatul dumneavoastra pentru cafea de la o tableta sau un smartphone.

Detalii

O experienta a cafelei personalizate via Bluetooth

Cu JURA Smart Connect, nu a fost niciodata mai simplu de a controla automatul dumneavoastra pentru cafea de la o tableta sau un smartphone. Acest dispozitiv asigura, de asemenea, comunicarea cu accesorii inteligente si ofera oportunitati pentru programare complet noi. Sistemul de comunicare Bluetooth al noului JURA Smart Connect se bazeaza pe un transmitator care se introduce, pur si simplu, in aparatul de cafea. Gratie conexiunii wireless, puteti utiliza sau programa aparatul prin intermediul aplicatiei sau conecta cu diferite dispozitive.

Aplicatia JURA Coffee App este pentru toti iubitorii de cafea care detin un automat JURA pentru cafea. Aceasta permite utilizatorului sa creeze universul sau personal pe telefon sau tableta. Cantitatea, intensitatea si temperatura tuturor specialitatilor din cafea sunt programabile in functie de gustul fiecaruia, Utilizatorul poate pozitiona, de asemenea, specialitatile preferate pe ecranul initial si le poate atribui o imagine sau o denumire personale. Pentru a prepara specialitatea favorita, este suficient sa atinga tableta pe o raza de trei metri.7

Informatii suplimentare

Marca Jura
Video prezentare