Espressor automat Jura Z10 Aluminium Dark Inox

Mai multe vizualizari

  • Nou
13.990,00 lei

In stoc furnizor. Contactati-ne

13.990,00 lei
Reward Points Vei castiga 1399 puncte de fidelitate in contul de client la achizitia acestui produs
SAU
Ai nevoie de ajutor?
  0724.880.908 (L-V: 8-16)
Revolutionarul automat de cafea Z10, varianta Aluminium Dark Inox, cu P.R.G. pentru specialitatile de cafea calda sau rece. O opera de arta a ingineriei elvetiene, noul Z10 dubleaza gama specialitatilor de cafea. La o atingere de buton, se prepara intregul spectru de bauturi calde, de la espresso intens la pretiosul flat white.

Transport gratuit

pentru comenzi peste 170 lei.

15 lei taxa de transport pentru comenzile sub 170 lei.

magazin de incredere pe compari.ro

Peste 98% dintre clientii nostri ne recomanda!

Detalii

Revolutionarul automat de cafea Z10, varianta Aluminium Dark Inox, cu P.R.G. pentru specialitatile de cafea calda sau rece. O opera de arta a ingineriei elvetiene, noul Z10 dubleaza gama specialitatilor de cafea. La o atingere de buton, se prepara intregul spectru de bauturi calde, de la espresso intens la pretiosul flat white. De asemenea, deschide o intreaga noua dimensiune in savurarea cafelei prin introducerea specialitatilor reci de cafea. Acest lucru este posibil datorita rasnitei de recunoastere a produsului (P.R.G.), care recunoaste specialitatea aleasa, potrivind instant si cu acuratete finetea procesului de rasnire.Noua rasnita care recunoaste produsul (P.R.G.)
Pentru a asigura macinarea optima pentru fiecare specialitate, inginerii JURA au proiectat rasnita care recunoaste produsul (P.R.G.). Rasnita de mare performanta cu control electronic regleaza intr-o fractiune de secunda consistenta predefinita a macinatului – cu mult mai repede si frecvent decat s-ar putea face acest lucru manual. Spectrul sau variaza de la rasnire foarte fina pentru clasicele specialitati scurte de cafea la rasnirea foarte mare pentru specialitatile lungi. Dar iubitorii de cafea nu trebuie sa se ingrijoreze deoarece reglarea se petrece automat de fiecare data cand se pregateste o bautura si, daca se prefera, poate sa fie individual selectata functia de selectare a aromei inainte de prepararea fiecarei specialitati.

Specialitate rece – extrem de proaspata
Multumita procesului de extractie la rece, Z10 prepara specialitati originale de cafea rece. In timp ce cafelele reci conventionale constau in cea mai mare parte din cafea calda care este apoi racita, in extractia Z10 prepararea se face cu apa rece, pulsata la presiune mare, si cu cafea macinata in particule mai mari. Rezultatul final este o bautura revigoranta, energizanta si naturala in care aromele fructate ale cafelei pot fi savurate fara sa fie estompate de gustul amar. Orice altceva ar fi doar o cafea rece.
espressor jura z10 aluminium dark inox

Unitate de preparare de generatia a opta
Unitatea de preparare este cea mai importanta parte a unui automat de cafea. Pentru Z10, JURA a creat unitatea de preparare de generatia a opta. Cu tehnologia sa 3D unica de preparare, permite apei sa curga prin cafeaua macinata pe niveluri multiple. Acest proces elibereaza cea mai mare parte a aromei, atat pentru specialitatile calde, cat si pentru cele reci.
espressor jura z10 aluminium dark inox

Luxul in varianta sa cea mai rafinata
In gama sa de produse, JURA utilizeaza aluminiu gros de 3 mm pentru sectiunile frontale si cele din partea superioara. Materialul este prelucrat cu grija pentru a forma linia Z caracteristica a ‘fetei’. Suprafata rafinata este obtinuta prin procesul electrochimic de anodizare. Culoarea accentueaza atat caracterul special al materialului, cat si al designului. Un grilaj pentru cesti fabricat din zinc greu cromat si turnat sub presiune completeaza aspectul distinct al automatului de cafea Z10.
espressor jura z10 aluminium dark inox

Avantaje specifice
- Cold Extraction Process Da
- Preincalzire inteligenta Da
- Tehnologie de extractie 3D Da
- Reglarea automata a rasnitei (A.G.A.) Da
- Monitorizare activa a boabelor Da
- Trecerea automata de lapte fierbinte la spuma de lapte Da
- Mod inteligent Da
- Tabloul de bord cu afisarea starii de intretinere Da
- Conexiune WiFi acasa Da
- Transmitator wireless oferit in standard WiFi Connect

Standarde JURA
- Procesul de extractie prin pulsare (P.E.P.®) Da
- Functia "One-Touch Lungo" Da
- Functia "One-Touch" Da
- Unitate de preparare variabila 5 - 16 g
- Tipul de rasnita Product Recognising Grinder (P.R.G.)
- Pompa performanta, 15 bar
- Sistemul de incalzire Thermoblock
- Sistem de preparare cu lapte / duza de lapte interschimbabila HP3 / CX3
- Palnie pentru cafea macinata Da
- Capac pentru pastrarea aromei Da

Detalii complete pe site-ul producatorului

Informatii suplimentare

Marca Jura
Capacitate compartiment cafea 280 g
Dimensiuni (L-l-h) 32 × 38 × 45 cm
Greutate 12.30 kg
Taria cafelei programabila Da, pe 10 niveluri
Temperatura programabila Da, pe 3 niveluri
Rasnita Da
Garantie • 24 luni pentru persoane fizice
• 12 luni pentru persoane juridice
Afiseaza Afisaj color Touchscreen de 4.3"
Preparare cappuccino Automat (one touch)
Tip alimentare Cafea boabe, Cafea macinata
EAN 7610917153688