Illy cafea Iperespresso Intenso capsule 21 buc

Mai multe vizualizari

  • Nou
  • -7%
47,00 lei

Disponibil:

In stoc: 4 buc

Pret 5060 lei

(-7%)

4700 lei

TVA inclus
SAU
Ai nevoie de ajutor?
  0724.880.908 (L-V: 8-16)
Excelenta illy pentru segmentul Home. Noile capsule illy introduc o noua metoda pentru prepararea unui espresso in doua faze. Datorita unei valve, pe perioada preinfuziei, presiunea apei este mai mare si mai uniforma, asigurand o extragere perfecta a aromei din cafea.

Detalii

Illy Iperespresso Intenso capsule 21 buc. Capsule de cafea ce contin cafea macinata 7 gr 100% arabica, prajita usor intens, pentru espressoarele Illy sistemul Iperespresso.

Mod de ambalare: cutie metalica de 21 de capsule

Aceste capsule se pot folosi in aparatele de Illy sistemul Iperespresso

Excelenta illy pentru segmentul Home. Noile capsule illy introduc o noua metoda pentru prepararea unui espresso in doua faze. Datorita unei valve, pe perioada preinfuziei, presiunea apei este mai mare si mai uniforma, asigurand o extragere perfecta a aromei din cafea. Apoi, trecand printr-un orificiu ingust, cafeaua este emulsionata, dezvoltand o crema bogata si care dureaza mult. Siguranta unui espresso illy perfect de fiecare data. Capsulele illy iperEspresso contin aproximativ 7 grame de cafea 100% Arabica, perfect prajita, macinata si presata. Aceste capsule sunt valabile intr-o varianta de prajire medie, ce permite obtinerea unui gust dulce, echilibrat, placut si nuantat.

Informatii suplimentare

Marca Illy
Compatibilitate iperEspresso
Continut cofeina cu cofeina
Gramaj capsule 7 g