Illy cafea macinata 250 gr

cod: 1302

Mai multe vizualizari

29,80 lei

In stoc, 12 produse

29,80 lei
Brand Illy
SAU
  Comanda telefonic la: 0724.880.908

Descriere scurta

illy Espresso macinata este expresia perfecta a pasiunii pentru un espresso de calitate. Datorita sistemului inovator de extragere a aerului din cutia metalica si inlocuirea lui cu un gaz inert, presurizat, se asigura protejarea si pastrarea nealterata a amestecului de cafea macinata fin 100% Arabica. Aceasta metoda garanteaza un timp foarte mare de conservare, asigurand prospetimea cafelei pentru cel putin 25 de luni. illy Espresso macinata este optiunea ideala pentru cei care doresc sa simta aroma si savoarea unui espresso acasa sau la birou.

Detalii

Illy cafea macinata 250 gr cutie metalica

illy Espresso macinata este expresia perfecta a pasiunii pentru un espresso de calitate. Datorita sistemului inovator de extragere a aerului din cutia metalica si inlocuirea lui cu un gaz inert, presurizat, se asigura protejarea si pastrarea nealterata a amestecului de cafea macinata fin 100% Arabica. Aceasta metoda garanteaza un timp foarte mare de conservare, asigurand prospetimea cafelei pentru cel putin 25 de luni. illy Espresso macinata este optiunea ideala pentru cei care doresc sa simta aroma si savoarea unui espresso acasa sau la birou

Mod de ambalare si facturare: cutie (250 gr)

Informatii suplimentare

Marca Illy
Continut cofeina fara cofeina
Utilizare recomandata Acasa, Birou
Provenienta Italia
Categorie amestec 100% Arabica
Mod ambalare Nu
Va recomandam de asemenea
Sincer, sunt placut surprins de profesionalism, de preturile super bune si mai ales de rapiditatea cu care am fost servit. In nici 24 de ore, mi-a fost livrata.
Pobleanu Constantin