Illy Monoarabica Guatemala cafea boabe 250g

Mai multe vizualizari

  • -9%
Illy Monoarabica Guatemala cafea boabe 250g 5 1
30,30 lei

Disponibil:

7 produse

Pret 3340 lei

(-9%)

3030 lei

TVA inclus
SAU
Ai nevoie de ajutor?
  0724.880.908 (L-V: 8-16)
Bucura-te de o cafea 100% arabica, dulce si aromata, cu usoare note de caramel, citrice si miere dintr-o singura regiune: Guatemala.

Detalii

Bucura-te de o cafea 100% arabica, dulce si aromata, cu usoare note de caramel, citrice si miere dintr-o singura regiune: Guatemala.

Cutia din metal, argintie, eleganta, permite protejarea si pastrarea nealterata a amestecului de cafea. Datorita sistemului inventat si patentat, illy extrage aerul din ambalaj, inlocuindu-l cu un gaz inert, presurizat. Aceasta metoda garanteaza un timp foarte mare de conservare, asigurand prospetimea cafelei pentru cel putin 25 de luni.

Sortimentele de cafea Arabica Selection sunt patru dintre cele noua varietati de cafea Arabica, care amestecate, constituie traditionalul amestec illy.

Dulce si aromata.
O cafea de o delicatete definita: scoate in evidenta tenta de ciocolata, urmata de o seductie de caramel, citrice si miere.

Teritoriu: Huehuetenango.
O regiune montana, necontaminata, pe cat de frumoasa, pe atat de dificil de accesat. Vantul cald care provine din Mexic, tempereaza frigul si permite cultivarea pana la 2000 de metri altitudine.

Mod de ambalare:
- cutie (250 grame);
- informativ, baxul contine 6 cutii

Informatii suplimentare

Marca Illy
Continut cofeina cu cofeina
Utilizare recomandata Acasa, Birou
Provenienta Italia
Categorie amestec 100% Arabica
Prajire Prajire medie
Mod ambalare 250g
Note Caramel, Ciocolata, Citrice, Miere
Intensitate Mare