Conditii privind comercializarea produselor

Inainte de a plasa o comanda pe site-ul EspressoCafe.ro, va rugam sa cititi urmatoarele conditii privind comercializarea produselor

1. Conditii privind pretul produselor.

Preturile produselor sunt afisate atat in dreptul fiecarui produs comercializat prin intermediul site-ului nostru, cat si in cosul de cumparaturi. In preturile produselor nu sunt incluse taxa de curierat (specificata in rubrica taxe de transport si vizualizata inainte de comandarea produselor) si taxa verde (in cazul produselor electrocasnice). In cazul in care achizitionati produsele prin intermediul site-ului nostru, vi se vor factura separat si aceste taxe. Preturile afisate pe site includ TVA si pot fi vizualizate in moneda nationala.

2. Conditii privind vanzarea produselor.

Contractul de vanzare-cumparare intre cumparator si SC FLEGO COM SRL se considera incheiat in momentul livrarii produselor si platii contravalorii acestora.

3. Conditii privind termenele de livrare.

Termenul de livrare al produselor cumparate prin intermediul site-ului este cuprins intre 1 zi si 3 zile lucratoare din momentul preluarii comenzii. In cazul in care produsele comandate nu se gasesc in stoc, veti fi anuntati telefonic, si, cu acordul dvs., va vom livra produsele in cel mai scurt timp posibil in functie de disponibilitatea lor la furnizor. Produsele comandate prin virament bancar vor fi livrate dupa ce plata a fost inregistrata. SC FLEGO COM SRL se obliga sa livreze produsele comandate in maximum 10 zile lucratoare de la virarea sumei de bani in cont. In caz contrar, firma noastra se obliga sa returneze banii dvs. in maxim 3 zile lucratoare.

Produsele comandate sunt livrate prin intermediul firmelor de curierat Fan Courier, Cargus sau GLS.
Daca aveti preferinte de livrare cu unul dintre acesti curieri, ne puteti transmite la finalizarea comenzii in rubrica de Preferinte curier, cu conditia de a putea livra in acea localitate prin curierul ales.

Nu putem garanta termenul de livrare al produselor deoarece acesta depinde de curier.
Comenzile ajung la destinatie, de regula, in 1-3 zile lucratoare. Comenzile inregistrate pana in ora 15.30 sunt pregatite pentru livrare in aceeasi zi. Dupa ora 15.30, comenzile se trimit a doua zi lucratoare. Comenzile din week-end se pregatesc pentru livrare in cursul zilei de luni. 

Livrarea in afara ariei de curierat (localitatile indepartate de sediul curierului) se realizeaza fara costuri suplimentare numai prin GLS Curier si poate duce la un termen de livrare mai mare. 
Daca doriti sa livram cu Fan Courier sau Urgent-Cargus in afara ariei lor, transportul se tarifeaza suplimentar. Pentru Fan Courier si Urgent-Cargus puteti consulta aria de acoperire aici: Fan CourierUrgent-Cargus

Pentru coletele cu valoare mai mare de 300 lei, transportul este GRATUIT, in aria de acoperire Fan Courier, Urgent-Cargus, GLS.
Transportul produselor este in valoare fixa de 18 lei/comanda, pentru coletele cu valoarea mai mica de 300 lei, in aria de acoperire Fan Courier, Urgent-Cargus, GLS.
Valoarea transportului se va regasi in factura emisa de EspressoCafe.ro
Ne onoram dreptul de nu onora o comanda in localitatile mult prea indepartate de orasele principale. In acest caz puteti opta pentru ridicarea coletului din sediul curierului din cel mai apropiat oras.

5. Conditii privind garantia produselor

Garantia espressoarelor comercializate este asigurata de furnizorii nostri, prin intermediul punctelor service din Bucuresti sau din alte localitati din tara. Punctele service sunt prezente pe certificatul de garantie. Puteti sa mergeti personal la service sau puteti trimite produsul prin curier. 

Firma noastra nu asigura service pentru automatele de cafea sau espresoare.

Termene de garantie:
- espressoare manuale, cu capsule si automate 24 luni.
- espressoare vending, horeca, profesionale 12 luni.
Piesele de schimb nu prezinta termene de garantie.

6. Conditii privind returnarea produselor

In conformitate cu OUG 34/2014 Cap. I Art. 9 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta, "Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului". In cazul in care renuntati la cumparare potrivit clauzei de mai sus, este obligatoriu sa returnati produsul exact in starea in care v-a fost livrat, adica in ambalajul original, nefolosit, insotit de toata documentatia cu care a fost livrat si in perfecta stare de functionare. In cazul in care nu sunt indeplinite aceste conditii, nu aveti dreptul sa solicitati rambursarea pretului. Returnarea produsului se va face catre sediul SC FLEGO COM SRL, pe cheltuiala exclusiva a dumneavoastra. Rambursarea pretului catre dumneavoastra se va face dupa primirea produsului si confirmarea emisa de SC FLEGO COM SRL ca acesta este in ambalajul original, nefolosit, insotit de toata documentatia cu care a fost livrat si in perfecta stare de functionare. In cazul in care ati optat pentru plata la livrare, clauza de mai sus nu se aplica, deoarece produsul este vazut de dumneavoastra inainte de efectuarea platii, avand astfel posibilitatea de a verifica daca este corespunzator solicitarii dumneavoastra. Efectuarea platii in momentul livrarii sau ulterior echivaleaza cu acceptarea irevocabila a produsului, dreptul de denuntare nemaiputand fi exercitat dupa aceasta data. SC FLEGO COM SRL isi rezerva dreptul sa solicite despagubiri in cazul in care denuntarea unilaterala este efectuata doar in scopul prejudicierii SC FLEGO COM SRL.

Exceptii de la retururi (OUG 34/2014, Cap.I, Art. 16, lit. e):
espressoare utilizate, care nu mai sunt in stare noua si au fost folosite;
- produse desigilate, pungi sau cutii desfacute cum sunt capsulele si monodozele de cafea.

Cheltuielile de returnare a produselor sunt achitate de client.

7. Conditii privind datele personale

Introducerea datelor dumneavoastra personale pe site sau comunicarea acestora, prin orice alt mijloc, echivaleaza cu acordul dumneavoastra pentru prelucrarea acestor date in conformitate cu Legea 677/2001. Datele nu vor fi folosite de SC FLEGO COM SRL decat pentru scopul finalizarii comenzilor efectuate de dumneavoastra sau pentru primirea de comunicari comerciale din partea noastra (newsletter) in cazul in care, in formularul de comanda, ati acceptat acest lucru.

8. Conditii privind utilizarea site-ului

  • Site-ul de comert electronic www.espressocafe.ro este proprietate a SC FLEGO COM SRL.
  • SC FLEGO COM SRL isi rezerva dreptul de a modifica si de a adauga noi prevederi fara o notificare in prealabil.
  • Site-ul EspressoCafe.ro, prin intregul sau continut: imagini, texte, logo-uri, elemente de grafica web, scripturi, programe si alte date, apartine SC FLEGO COM SRL.
  • In cazul in care se dovedeste ca din cauza unor probleme tehnice am furnizat informatii eronate despre pretul unui produs sau despre caracteristicile acestuia, atunci clientul are dreptul de a solicita anularea comenzii.

De ce este profitabil sa aveti cont la noi?

Calitatea de abonat iti permite accesul la o gama completa de informatii si servicii cu ajutorul carora:
• poti comanda orice produs doar printr-un singur click, fara a mai fi necesar sa completezi mereu toate datele tale personale;
• primesti informatii complete si poti urmari statusul livrarii pe email, fara a mai fi nevoit sa suni la Departamentul de Relatii cu Clientii din cadrul firmei noastre, economisind astfel timp si bani;
• Iti poti seta adrese multiple si ai un istoric al comenzilor efectuate.

S.C. FLEGO COM S.R.L.
Targoviste, str. Cooperatiei, nr 8