Conditii privind comercializarea produselor

Inainte de a plasa o comanda pe site-ul EspressoCafe.ro, va rugam sa cititi urmatoarele conditii privind comercializarea produselor

1. Conditii privind pretul produselor.

Preturile produselor sunt afisate atat in dreptul fiecarui produs comercializat prin intermediul site-ului nostru, cat si in cosul de cumparaturi. In preturile produselor nu sunt incluse taxa de curierat (specificata in rubrica taxe de transport si vizualizata inainte de comandarea produselor) si taxa verde (in cazul produselor electrocasnice). In cazul in care achizitionati produsele prin intermediul site-ului nostru, vi se vor factura separat si aceste taxe. Preturile afisate pe site includ TVA si pot fi vizualizate in moneda nationala.

2. Conditii privind vanzarea produselor.

Contractul de vanzare-cumparare intre cumparator si SC FLEGO COM SRL se considera incheiat in momentul livrarii produselor si platii contravalorii acestora.

3. Conditii privind termenele de livrare.

Termenul de livrare al produselor cumparate prin intermediul site-ului este cuprins intre 1 zi si 5 zile lucratoare din momentul preluarii comenzii. In cazul in care produsele comandate nu se gasesc in stoc, veti fi anuntati telefonic, si, cu acordul dvs., va vom livra produsele in cel mai scurt timp posibil in functie de disponibilitatea lor la furnizor. Produsele comandate prin virament bancar vor fi livrate dupa ce plata a fost inregistrata. SC FLEGO COM SRL se obliga sa livreze produsele comandate in maximum 10 zile lucratoare de la virarea sumei de bani in cont. In caz contrar, firma noastra se obliga sa returneze banii dvs. in maxim 3 zile lucratoare.

4. Conditii privind taxele de transport

Produsele comandate sunt livrate prin intermediul firmelor de curierat Fan Courier, Cargus, DPD curier sau Nemo in toata tara.

Pentru coletele cu valoare mai mare de 300 lei, transportul este GRATUIT.

Transportul produselor este in valoare fixa de 18 lei/comanda, pentru coletele cu valoarea mai mica de 300 lei.

Valoarea transportului se va regasi in factura emisa de EspressoCafe.ro

Conform legii, produsele electrice vor fi insotite in momentul vanzarii de certificate de garantie puse la dispozitie de catre furnizorii magazinului online EspressoCafe.ro.

6. Conditii privind returnarea produselor

In conformitate cu OUG 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta, "Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului". In cazul in care renuntati la cumparare potrivit clauzei de mai sus, este obligatoriu sa returnati produsul exact in starea in care v-a fost livrat, adica in ambalajul original, nefolosit, insotit de toata documentatia cu care a fost livrat si in perfecta stare de functionare. In cazul in care nu sunt indeplinite aceste conditii, nu aveti dreptul sa solicitati rambursarea pretului. Returnarea produsului se va face catre sediul SC FLEGO COM SRL, pe cheltuiala exclusiva a dumneavoastra. Rambursarea pretului catre dumneavoastra se va face dupa primirea produsului si confirmarea emisa de SC FLEGO COM SRL ca acesta este in ambalajul original, nefolosit, insotit de toata documentatia cu care a fost livrat si in perfecta stare de functionare. In cazul in care ati optat pentru plata la livrare, clauza de mai sus nu se aplica, deoarece produsul este vazut de dumneavoastra inainte de efectuarea platii, avand astfel posibilitatea de a verifica daca este corespunzator solicitarii dumneavoastra. Efectuarea platii in momentul livrarii sau ulterior echivaleaza cu acceptarea irevocabila a produsului, dreptul de denuntare nemaiputand fi exercitat dupa aceasta data. SC FLEGO COM SRL isi rezerva dreptul sa solicite despagubiri in cazul in care denuntarea unilaterala este efectuata doar in scopul prejudicierii SC FLEGO COM SRL.

7. Conditii privind datele personale

Introducerea datelor dumneavoastra personale pe site sau comunicarea acestora, prin orice alt mijloc, echivaleaza cu acordul dumneavoastra pentru prelucrarea acestor date in conformitate cu Legea 677/2001. Datele nu vor fi folosite de SC FLEGO COM SRL decat pentru scopul finalizarii comenzilor efectuate de dumneavoastra sau pentru primirea de comunicari comerciale din partea noastra (newsletter) in cazul in care, in formularul de comanda, ati acceptat acest lucru.

8. Conditii privind utilizarea site-ului

  • Site-ul de comert electronic www.espressocafe.ro este proprietate a SC FLEGO COM SRL.
  • SC FLEGO COM SRL isi rezerva dreptul de a modifica si de a adauga noi prevederi fara o notificare in prealabil.
  • Site-ul EspressoCafe.ro, prin intregul sau continut: imagini, texte, logo-uri, elemente de grafica web, scripturi, programe si alte date, apartine SC FLEGO COM SRL.
  • In cazul in care se dovedeste ca din cauza unor probleme tehnice am furnizat informatii eronate despre pretul unui produs sau despre caracteristicile acestuia, atunci clientul are dreptul de a solicita anularea comenzii.

S.C. FLEGO COM S.R.L.
Targoviste, str. Cooperatiei, nr 8
0724.880.908 (Luni-Vineri 9-17)
0785.888.444 (Luni-Vineri 8-16)