Despre noi

EspressoCafe.ro este unul dintre cele mai mari magazine online de cafea din Romania.

EspressoCafe.ro este detinut de Flego Com SRL. Pe piata online suntem prezenti din anul 2008, iar pe piata locala din 2003, unde suntem cel mai puternic operator de automate de cafea cu un numar impresionant de aparate in gestiune. 

In cei 13 ani de experienta am reusit sa invatam din greseli si sa trecem prin toate situatiile, astfel incat acum, sa va oferim cele mai bune produse si servicii.

In prezent, ne desfasuram activitatea in Targoviste, str. Cooperatiei, nr. 8, intr-un spatiu de depozitare generos, de peste 500 mp.

Onoram zilnic prin Fan Courier, Urgent-Cargus, Nemo Express si DPD, comenzi in toata tara, a caror livrare se realizeaza, de regula, a doua zi lucratoare.

Aprovizionam zeci de afaceri cu automate de cafea prin livrarea tuturor produselor necesare: cafea, lapte, ciocolata, ceai, pahare, palete, dar si piese de schimb.

Suntem in preferintele clientilor nostri deoarece livram rapid produsele aflate in stoc, in cantitatile dorite, la momentul necesar.

Despre EspressoCafe.ro

Ce spun clientii nostri? 

"Pot sa spun ca produsele comercializate de pe EspressoCafe.ro sunt de calitate iar preturile practicate sunt competitive pentru piata din Romania . Livrarea produselor comandate se face rapid , in cazul meu coletele au ajuns in 24 ore de la plasarea comenzii . Situl este bine realizat .Cumpar de mai multi ani de la EspressoCafe.ro si pot sa spun ca am facut o alegere foarte buna.Adrian din Turda"

"Din punctul meu de vedere EspressoCafe este cel mai stabil partener pe partea de vending. Ofera o gama foarte diversificata de produse, preturile sunt mai mult decat accesibile, livrarea produselor este prompta iar in ceea ce priveste site-ul este mai mult decat complex. Succes mai departe EspressoCafe! - Dan din Galati"

"Cuvantul care va reprezinta este Seriozitate! Gustul cafelei poate fi influentat de multe chestii dupa cum bine stim noi carciumarii: amestecul cafelei, duritatea apei, temperatura si presiunea cu care curge prin espressor. Din pacate alti furnizori de cafea deveneau un real impediment in influentarea gustului cafelei pentru ca nu erau seriosi si eram nevoiti sa folosim altceva pana venea noul stoc. Acest lucru nu l-am patit niciodata atunci cand am lucrat cu site-ul dvs pentru ca mereu primeam in termenul stabilit fix ceea ce va ceream!George din Navodari"

Mai multe testimoniale in rubrica Pareri clienti

Cine sunt clientii nostri?

clienti espressocafe.ro

Citeste de asemenea:

De ce sa lucrezi cu noi?
Cine sunt clientii nostri?
Ce spun clientii nostri?