Despre Espresso Cafe

despre noi

De 13 ani livram bucurie

Espresso Cafe este un magazin online specializat in comercializarea cafelei, produselor vending si espressoarelor de cafea. 

Livram rapid cafea de top de la cei mai renumiti producatori din lume. 

Suntem un partener de incredere, care intotdeauna pune clientul pe primul plan, pentru a satisface cerintele diversificate din domeniul cafelei.

Istoric

Espresso Cafe (prin Flego Com SRL) este prezenta pe piata online incepand cu anul 2008. Pe piata locala suntem operator de automate de cafea in doua judete: Dambovita si Prahova, din 2003, sub brandul Kaldio.

In cei 17 ani de experienta am reusit sa invatam din greseli si sa trecem prin toate situatiile, astfel incat acum, sa va oferim cele mai bune produse si servicii. In prezent, ne desfasuram activitatea in Targoviste, str. Cooperatiei, nr. 8, intr-un spatiu de depozitare generos.

Produse pentru operatori

Proprietarii de afaceri cu automate de cafea au incredere in firma noastra iar noi le oferim constant toate produsele necesare: cafea, lapte, ciocolata, ceai, pahare, palete si piese de schimb.

Trimitem comenzile prin curieri rapizi (Fan Courier si GLS) oriunde in Romania. Majoritatea livrarilor se realizeaza, de regula, a doua zi lucratoare.

Suntem in preferintele clientilor nostri deoarece livram constant si rapid produsele aflate in stoc, in cantitatile dorite, la momentul necesar.

Produse pentru consumatorii finali

Datorita conditiilor avantajoase, a costurilor scazute pentru transport si preturilor mult mai mici decat in magazinele fizice, oferim cafea de top pentru consumatorii finali, pentru acasa sau la birou.

Fie ca utilizati cafea boabe, macinata sau capsule de cafea, va oferim o gama variata pentru cele mai exigente gusturi. 

In oferta noastra veti intalni: cafea de specialitate, cafea proaspat prajita single origin, cafea boabe comerciala: Lavazza, Illy, Tchibo, Jacobs, Segafredo, Julius Meinl, Bazzara, Vergnano, Pellini si alti producatori mondiali de renume.

 

1 / 6
2 / 6
3 / 6
4 / 6
5 / 6
6 / 6
Espresso Cafe sediu
Espresso Cafe sediu
Espresso Cafe sedius
Espresso Cafe sediu
Espresso Cafe sediu
Espresso Cafe sediu