Puncte de fidelitate

espresso cafe premium

CASTIGA PUNCTE DE FIDELITATE

Fiecare achizitie pe site-ul nostru este apreciată și recompensată. Cu cât cheltuiți mai mult, cu atât economisiți mai mult. 

Înscrieți-vă acum pentru a începe să câștigați puncte de fidelitate! Dacă sunteți deja membru, conectați-vă pentru a vedea soldul de recompensă.

BENEFICII PENTRU MEMBRII

Odată ce deveniti membrii (va creati un cont), la fiecare comandă efectuată veți câștiga puncte de fidelitate, care se cumulează in cont și se pot transforma in discount la comenzile dvs. Recompensele reprezintă un bonus suplimentar pentru experiența dvs. de cumpărături de pe site și doar unul dintre modurile în care vă mulțumim că sunteți un client fidel.

CUM SA CASTIGI PUNCTE DE FIDELITATE?

Fiecare 100 lei cheltuiti in magazinul nostru iti aduc o recompensa de 10 puncte.

Punctele vor fi adaugate in lista de recompense. Ele pot fi castigate in urma valorii comenzilor realizate in magazinul nostru.

Poti folosi valoarea punctelor de fidelitate ca si discount la urmatoarele comenzi din magazinul nostru. Valoarea punctelor nu poate fi solicitata in numerar. Fiecare 100 puncte valoreaza 10 lei. Punctele de fidelitate se pot administra in contul de client.

Recompensa puncte

CONDITII DE ACORDARE PUNCTE

Punctele se acorda dupa 7-14 zile de la lansarea comenzii si numai daca aceasta a fost livrata cu succes la destinatie. Pentru platile online cu cardul, punctele se acorda automat dupa lansarea comenzilor.

Valabilitatea punctelor este de 3 luni de la primirea lor. Numar de puncte maxim ce pot fi revendicate este de 2000.

Punctele de fidelitate nu se acorda pentru comenzile telefonice sau cele realizate fara logare in cont.

Recompensa puncte fidelitate

 

CUM UTILIZEZ PUNCTELE?

Pasul 1. Te loghezi in cont

Punctele acumulate se pot folosi prin editarea cosului de cumparaturi. Apasa butonul de mai jos:

Pasul 2. Adaugi produsele in cos si editezi cosul 

Pasul 3: Alege cate puncte doresti sa folosesti