ESPRESSO CAFE PREMIUM

Espresso Cafe Premium

Castiga cu Espresso Cafe Premium - programul de fidelizare!
Fiecare achizitie pe site-ul nostru este apreciată și recompensată. Cu cât cheltuiți mai mult, cu atât economisiți mai mult. Înscrieți-vă acum pentru a începe să câștigați puncte de fidelitate! Dacă sunteți deja membru, conectați-vă pentru a vedea soldul de recompensă.
 
BENEFICII PENTRU MEMBRII
Odată ce deveniti membrii (va creati un cont), la fiecare comandă efectuată veți câștiga puncte de fidelitate, care se cumulează in cont și se pot transforma in discount la comenzile dvs. Recompensele reprezintă un bonus suplimentar pentru experiența dvs. de cumpărături de pe site și doar unul dintre modurile în care vă mulțumim că sunteți un client fidel.

Punctele de fidelitate se obtin in urma achizitiilor facute pe site-ul nostru. 

Poti folosi valoarea punctelor de fidelitate ca si discount in urmatoarele comenzi din magazinul nostru. Valoarea punctelor nu poate fi solicitata in numerar. Fiecare 100 puncte valoreaza 10 Lei

Punctele se acorda in cel mult 7 zile de la primirea comenzii si numai daca aceasta a fost livrata cu succes la destinatie.

Punctele acumulate se pot folosi in COSUL DE CUMPARATURI, imediat sub lista de produse.

Pasul 1. Acceseaza cosul de cumparaturi

 cum accesezi cosul de cumparaturi

 

Pasul 2: Alege cate puncte doresti sa folosesti din cele acumulate.

 caseta puncte

Punctele de fidelitate nu se vor acorda pentru comenzile anterioare. Campania a inceput in data de 13.07.2018.

Valabilitatea punctelor este de 3 luni de la primirea lor. Dupa aceasta perioada, punctele nu mai sunt valabile. Numar de puncte maxim acordate in cont: 1000.

Punctele de fidelitate NU se acorda pentru comenzile telefonice sau comenzile care beneficiaza de cupoane de reduceri.