Saeco Philips Aqua Clean filtru dedurizator

Mai multe vizualizari

  • Nou
  • -17%
Saeco Philips Aqua Clean filtru dedurizator 5 2
66,10 lei

Disponibil:

18 produse

Pret 8000 lei

(-17%)

6610 lei

TVA inclus
SAU
Ai nevoie de ajutor?
  0724.880.908 (L-V: 8-16)
Filtru dedurizator pentru eliminarea calcarului si purificarea apei. Potrivit pentru espressoarele Saeco-Philips. Filtru de apa asigura calitatea apei, si este important atat pentru gustul final al cafelei, cat si pentru buna intretinere a aparatului de cafea impotriva depunerilor de calcar.

Detalii

Filtru dedurizator pentru eliminarea calcarului si purificarea apei. Potrivit pentru espressoarele Philips. Filtru de apa asigura calitatea apei, si este important atat pentru gustul final al cafelei, cat si pentru buna intretinere a aparatului de cafea impotriva depunerilor de calcar.

Cu fiecare filtru te poţi bucura de până la 625 de ceşti de cafea.

Filtru de apa asigura calitatea apei, si este important atat pentru gustul final al cafelei, cat si pentru buna intretinere a aparatului de cafea impotriva depunerilor de calcar.

Filtrul de apă asigură o temperatură constantă de preparare şi o presiune consecventă în timpul procesului de preparare, îmbunătăţind performanţa espressorului tău.

Filtrul de apă prelungeşte durata de viaţă a espressorului tău, permiţându-ţi să te bucuri de cel mai bun gust al cafelei pentru mai mult timp.

Înlocuirea regulată a cartuşului este importantă pentru un gust optim al cafelei şi pentru protejarea consecventă a cafetierei tale. Înlocuieşte cartuşul la fiecare două luni.

Informatii suplimentare

Marca Saeco
Video prezentare Nu