Livrare la FANbox

livrare in FANbox

Cand efectuezi o comandă pe site-ul Espresso Cafe, ai opțiunea de a selecta modul de livrare, fie prin curier la adresa aleasă de tine, fie prin ridicare de la un punct FANbox - Fan Courier. Produsele dorite sunt livrate într-un locker securizat, disponibil non-stop, intr-o retea de peste 1000 de lockere disponibile pe tot teritoriul Romaniei.

De ce FANbox?

5 motive pentru FANbox

Conditii de livrare la FANbox

Se pot livra în FANbox doar produse de dimensiuni mici sau medii. Este necesar sa realizam un singur colet iar greutatea maxima acceptata de noi este de 4kg. Optiunea de livrare in FANbox este disponibila automat, in pagina de finalizare comanda, daca se indeplineste conditia de greutate.

Ridicarea comenzilor din FANbox

Livrarea la FANbox este posibila daca produsele comandate sunt de dimensiuni mici sau medii. Poti deschide usa locker-ului cu ajutorul codului QR/PIN primit pe email sau SMS. Lockerul este prevazut cu un senzor optic ce va poate scana codul direct de pe telefon.

Produsele vor fi disponibile pentru ridicare timp de 36 ore si cel mult 72 ore in week-end incepand de Vineri si pana Duminica. Timpul se calculeaza de la momentul in care sunteti anuntat prin SMS sau e-mail.