Jura Cupwarmer S negru

Mai multe vizualizari

490,00 lei

Acest produs nu mai face parte din oferta noastra

490,00 lei
Reward Points Vei castiga 49 puncte de fidelitate in contul de client la achizitia acestui produs
SAU
Ai nevoie de ajutor?
  0724.880.908 (L-V: 8-16)
Incalzitorul JURA practic, mic, pentru cesti, este partenerul ideal pentru orice automat de cafea. Incalzitorul de cesti S pastreaza cestile in interior la o temperatura constanta de aproximativ 55 °C

Transport gratuit

pentru comenzi peste 170 lei.

15 lei taxa de transport pentru comenzile sub 170 lei.

magazin de incredere pe compari.ro

Peste 98% dintre clientii nostri ne recomanda!

Detalii

Imbunatatiti-va experienta cafelei cu cesti preincalzite
Barista recomanda intotdeauna cesti de portelan preincalzite. Acest lucru se datoreaza faptului ca o ceasca rece poate reduce temperatura cafelei proaspat preparate cu pana la 10 grade, de indata ce bautura o atinge. Asigurarea ca ceasca este la temperatura potrivita este esentiala pentru a ajuta aroma cafelei sa se dezvolte pe deplin.

Incalzitorul JURA practic, mic, pentru cesti, este partenerul ideal pentru orice automat de cafea. Incalzitorul de cesti S pastreaza cestile in interior la o temperatura constanta de aproximativ 55 °C. Capacul previne, de asemenea, pierderile de caldura, economisind astfel energie.

Design simplu, inteligent, care economiseste spatiu
Masurand doar 13,9 x 19,9 x 25,8 cm, incalzitorul de cesti S se potriveste cu usurinta oriunde este amplasat. Este nevoie doar de o apasare a butonului Pornit / Oprit pentru a adauga acest element simplu, dar elegant, la orice automat de cafea, gata sa functioneze in cel mai scurt timp.

Utilizarea ideala a spatiului de depozitare
Capacitatea incalzitorului de cesti S este ideala pentru uz casnic, oferind spatiu pentru opt cesti pentru espresso (diametru 57 mm), sase cesti de cafea (diametru 66 mm) sau patru cani de cappuccino (diametru 90 mm).

Temperatura perfecta a cestii
Incalzitorul de cesti S pastreaza cestile in interior la o temperatura constanta de aproximativ 55 °C. Capacul previne, de asemenea, pierderile de caldura, economisind energie. Cu cestile preincalzite la temperatura perfecta, specialitatile dvs. de cafea vor fi mai aromate decat au fost vreodata - indiferent daca sunt un espresso fierbinte sau un cappuccino cremos.

Informatii suplimentare

Marca Jura
EAN Nu