Jura aparat spuma lapte Automatic milk frother

Mai multe vizualizari

490,00 lei

In stoc: 1 buc

490,00 lei
Reward Points Vei castiga 49 puncte de fidelitate in contul de client la achizitia acestui produs
SAU
Ai nevoie de ajutor?
  0724.880.908 (L-V: 8-16)
Aparat pentru spuma de lapte. Creat in stilul clasic de la JURA, Milk Frother-ul este un accesoriu perfect pentru orice aparat de cafea si o necesitate pentru toti iubitorii de bauturi in tendinte.

Transport gratuit

pentru comenzi peste 170 lei.

15 lei taxa de transport pentru comenzile sub 170 lei.

magazin de incredere pe compari.ro

Peste 98% dintre clientii nostri ne recomanda!

Detalii

Cand vine vorba de specialitati moderne, imaginatia nu are limite! Creatiile personale sau delicioasele preparate inspirate din reviste, programe TV sau carti de specialitate, de la latte macchiato sau ciocolata calda sau rece pana la specialitati in tendinte ca frappe sau chai latte: totul este permis. Aparatul pentru spuma de lapte poate spuma laptele pe 3 niveluri diferite de temperatura: fi erbinte, cald si rece!

Aerisit, usor si versatil. Pentru prima data, spuma de lapte proaspata, fina, preparata cu automatul de spumare JURA poate fi acum utilizata pentru a prepara versiunile reci ale specialitatilor din cafea, cum ar fi flat white, ultima noutate în materie de bauturi.

Forma simpla, clara, designul ingenios si materialele selectate ale automatului de spumare rapid, au ca rezultat utilizarea foarte simpla cuplata cu igiena optima. Avand doua dispozitive, poate prepara lapte sau spuma de lapte intr-o versiune rece, calda sau fierbinte, folosind un singur buton de operare.

Este disponibil pentru orice automat pentru cafea si un ajutor pentru fanii bauturilor speciale cu lapte. Automatul de spumare a laptelui de la JURA adauga noi dimensiuni ideilor de retete si trucurilor barista.

Caracteristici:
• Capacitate doar pentru spuma 250 ml
• Capacitate doar pentru lapte 340 ml
• Voltaj 220 - 240 V
• Putere 600 W
• Capacitatea recipientului pentru lapte 0,1 – 0,34 l
• Lungime cablu aprox. 0,75 m
• Dimensiuni (L x I x A) 12,5 × 20,9 × 12,5 cm
• Greutate aprox. 1,0 kg

Informatii suplimentare

Marca Jura
EAN 7610917240197