Jura Conducta de lapte HP 3 cu carcasa din otel inoxidabil

Mai multe vizualizari

  • Nou
100,00 lei

In stoc: 2 buc

100,00 lei
Reward Points Vei castiga 10 puncte de fidelitate in contul de client la achizitia acestui produs
SAU
Ai nevoie de ajutor?
  0724.880.908 (L-V: 8-16)
Accesoriu pentru espressoarele Jura HP3 din lista de mai jos. Reprezinta conducta de lapte cu carcasa din otel inoxidabil care conecteaza recipientul de lapte la duza de lapte a espressorului Jura.

Transport gratuit

pentru comenzi peste 170 lei.

15 lei taxa de transport pentru comenzile sub 170 lei.

magazin de incredere pe compari.ro

Peste 98% dintre clientii nostri ne recomanda!

Detalii

Accesoriu pentru espressoarele Jura HP3 din lista de mai jos. Reprezinta conducta de lapte cu carcasa din otel inoxidabil care conecteaza recipientul de lapte la duza de lapte a espressorului Jura.

Pentru igiena perfecta si aspect elegant

Incastrata intr-un arc de inalta calitate din otel inoxidabil, conducta de lapte conecteaza recipientul de lapte la duza de lapte si reprezinta finisarea perfecta a designului elegant al masinii dvs. de cafea. Carcasa opaca din material de inalta calitate garanteaza o protectie optima impotriva razelor UV si a efectelor luminii. Conectorii de inalta precizie asigura conexiuni etanse. Fiind pregatita pentru utilizarea imediata, acest furtun de lapte ofera solutia ideala pentru o igiena optima a laptelui de fiecare data.

Pentru a pastra astfel lucrurile este necesara intretinerea regulata. Pentru o igiena completa, fiecare masina de cafea JURA dispune de programe de clatire si curatare integrate. Recomandam ca operatiunea de curatare a sistemului de alimentare cu lapte sa fie efectuata zilnic. In cazul utilizarii normale si respectand aceste cerinte de igiena, furtunul de lapte va trebui inlocuit la 3 luni. Setul de accesorii necesar pentru sistemul de alimentare cu lapte este disponibil online si la reprezentantii specializati.

Conducta de lapte cu carcasa din otel inoxidabil poate fi taiata la lungimea dorita, dar va recomandam o lungime pre-asamblata de 23 centimetri.

Asa cum se arata in prospectul atasat, puteti conecta cu usurinta conducta de lapte cu carcasa din otel inoxidabil la automatul de cafea.

Compatibil cu:
Z8
Z6
J6 / J600
S8 / S80
E8
E8 Chrome (Model an 2015)
GIGA X8cG2 / X8G2
GIGA X3cG2 / X3G2
X8
X10
WE8 (Model an 2019)
Espressorul dvs. nu se numara printre cele mentionate? Selectati varianta HP1 sau HP2.

Informatii suplimentare

Marca Jura
EAN 7610917241149