Jura Conducta de lapte HP 2 cu carcasa din otel inoxidabil

Mai multe vizualizari

  • Nou
100,00 lei

Disponibil:

In stoc

10000 lei
TVA inclus
SAU
Ai nevoie de ajutor?
  0724.880.908 (L-V: 8-16)
Accesoriu pentru espressoarele Jura HP2 din lista de mai jos. Reprezinta conducta de lapte cu carcasa din otel inoxidabil care conecteaza recipientul de lapte la duza de lapte a espressorului Jura.

Detalii

Accesoriu pentru espressoarele Jura HP2 din lista de mai jos. Reprezinta conducta de lapte cu carcasa din otel inoxidabil care conecteaza recipientul de lapte la duza de lapte a espressorului Jura.

Pentru igiena perfecta si aspect elegant

Incastrata intr-un arc de inalta calitate din otel inoxidabil, conducta de lapte conecteaza recipientul de lapte la duza de lapte si reprezinta finisarea perfecta a designului elegant al masinii dvs. de cafea. Carcasa opaca din material de inalta calitate garanteaza o protectie optima impotriva razelor UV si a efectelor luminii. Conectorii de inalta precizie asigura conexiuni etanse. Fiind pregatita pentru utilizarea imediata, acest furtun de lapte ofera solutia ideala pentru o igiena optima a laptelui de fiecare data.

Pentru a pastra astfel lucrurile este necesara intretinerea regulata. Pentru o igiena completa, fiecare masina de cafea JURA dispune de programe de clatire si curatare integrate. Recomandam ca operatiunea de curatare a sistemului de alimentare cu lapte sa fie efectuata zilnic. In cazul utilizarii normale si respectand aceste cerinte de igiena, furtunul de lapte va trebui inlocuit la 3 luni. Setul de accesorii necesar pentru sistemul de alimentare cu lapte este disponibil online si la reprezentantii specializati.

Conducta de lapte cu carcasa din otel inoxidabil poate fi taiata la lungimea dorita, dar va recomandam o lungime pre-asamblata de 23 centimetri.

Asa cum se arata in prospectul atasat, puteti conecta cu usurinta conducta de lapte cu carcasa din otel inoxidabil la automatul de cafea.

Compatibil cu:
GIGA 5
GIGA X9c / X9 Professional
GIGA X8c / X8 Professional*
GIGA X7c / X7 Professional
GIGA X3c / X3 Professional
*GIGA X8cG1 / X8G1

Espressorul dvs. nu se numara printre cele mentionate? Selectati varianta HP1 sau HP3.

Informatii suplimentare

Marca Jura
Video prezentare N/A