Heitmann acid citric pur lichid 500 ml

Mai multe vizualizari

  • Nou
26,00 lei

In stoc: 5 buc

26,00 lei
Reward Points Vei castiga 2 puncte de fidelitate in contul de client la achizitia acestui produs
SAU
Ai nevoie de ajutor?
  0724.880.908 (L-V: 8-16)
Heitmann acid citric este produsul care inlatura foarte eficient murdaria, calcarul in bucatarie, baie, masina de spalat, espressoare si fierbatoare.

Transport gratuit

pentru comenzi peste 170 lei.

15 lei taxa de transport pentru comenzile sub 170 lei.

magazin de incredere pe compari.ro

Peste 98% dintre clientii nostri ne recomanda!

Detalii

Heitmann acid citric este produsul care inlatura foarte eficient murdaria, calcarul in bucatarie, baie, masina de spalat, espressoare si fierbatoare.

Atentie! - nu este potrivit pentru email, suprafete din marmura , gresie si faianta sensibila la acizi. Va rugam sa respectati instructiunile speciale ale producatorului. Acțiune puternică, utilizare universală și randament ridicat.

Cu puterea naturală a acidului citric.
Conține acid citric de calitate alimentară. Ecologic, deoarece este complet biodegradabil.

Mod de întrebuințare:
Automate de cafea:
In 1/2 litru de apă se va dizolva 1/2 - 1 căni (75-150 ml) de acid citric și se va turna în rezervorul de apă al mașinii. Se va porni aparatul și se va lăsa să meargă. Apoi se va clăti de două ori cu apă. Se vor respecta instrucțiunile producătorului aparatului. Fierbătoare de apă, fierbătoare de ouă, ibrice, termoplonjoare - Pentru fierbătoare de apă și fierbătoare de ouă se va introduce 1/2 cană (75 ml) de acid citric și se va completa cu apă până la marginea de calcar. Soluția se va încălzi. Se va lăsa să acționeze. Se va clăti bine.

Masina de spalat vase:
Se vor curata mai intai usile si locurile murdare de la interior. Se va amesteca 1/3 cana ( 50 ml) acid citric lichid cu 1/3 cana ( 50ml) de apa fiebinte si se va turna pe locurile respective. Se vor curata cu perie sau carpa. Se va seta masina goala pe program curatare oale ( min 60 grade celsius) fara ciclu de prespalare. Se va turna in interiorul masinii 1 1/2 - 2 cani ( 225-300 ml) de acid citric lichid. Se va lasa programul sa ruleze.


Termen de valabilitate: 5 ani
Produs de Brauns Heitmann GmbH Germania

Mod de ambalare:
Flacon cu solutie lichida de 500 ml.

Informatii suplimentare

Marca Heitmann
EAN Nu
Va recomandam de asemenea