Dallmayr Espresso Monaco cafea macinata cutie metalica 200g

Mai multe vizualizari

  • Nou
Dallmayr Espresso Monaco cafea macinata cutie metalica 200g 5 2
15,40 lei

Disponibil:

In stoc: 15 buc

1540 lei
TVA inclus
SAU
Ai nevoie de ajutor?
  0724.880.908 (L-V: 8-16)
Dallmayr Espresso Monaco este o cafea macinata pentru acasa, 100% arabica. Cafeaua preparata se caracterizeaza prin aroma, gust bland si delicat cu note florale.

Detalii

Dallmayr Espresso Monaco este o cafea macinata pentru acasa, 100% arabica. Cafeaua preparata se caracterizeaza prin aroma, gust bland si delicat cu note florale.

In anul 1933, tanarul comerciant de cafea Konrad Werner Wille, originar din Bremen, venea la Munchen cu sarcina de a amenaja in casa de delicatese Dallmayr un raion special de cafea. Sub motto-ul „Arta amestecului din Bremen si dragostea pentru cafea a Sudului Germaniei” acesta realizeaza cafea de cea mai buna calitate. Achizitioneaza cafea verde boabe de calitate superioara atent selectionata, o prajeste cu grija pentru a-i pastra aroma si dezvolta o retea de vanzare. Astfel, apreciind calitatea produselor, este cautat de catre cei mai importanti clienti ai vremii de la baruri si cafenele pana la cele mai luxoase hoteluri. Calitatea pe primul plan, asa se naste brandul de cafea Dallmayr.

Corpul sau usor si aroma fina, purtand ecouri de ciocolata se impletesc pentru a forma o nota acida delicata. Espresso Monaco este o specialitate de cafea espresso, prajita usor, sofisticata.

In Dallmayr Espresso Monaco, cultura italiana de cafea este combinata cu aroma tipica Dallmayr: acest espresso delicios din boabe de cafea Arabica este prajit cu grija si intens pentru o lunga perioada de timp, astfel incat sa poata fi pregatit in stilul original Italian in masinile de espresso.


Mod de ambalare:
- cutie metalica de 200 grame cafea macinata
- informativ, un bax contine 12 cutii

Informatii suplimentare

Marca Dallmayr
Continut cofeina cu cofeina
Utilizare recomandata Acasa
Provenienta Germania
Categorie amestec 100% Arabica
Prajire Prajire medie
Mod ambalare Nu