Capsule Nespresso Vienna Linizio Lungo 10 buc

Mai multe vizualizari

  • Nou
23,00 lei

Disponibil:

In stoc: 3 buc

2300 lei
TVA inclus
SAU
Ai nevoie de ajutor?
  0724.880.908 (L-V: 8-16)
Capsulele Nespresso Vienna Linizio Lungo iti ofera o cafea lunga delicata, cu aciditate potrivita, corp mediu si note de cereale.

Detalii

Capsulele Nespresso Vienna Linizio Lungo iti ofera o cafea lunga delicata, cu aciditate potrivita, corp mediu si note de cereale.

Tradiția cafenelelor vieneze a conturat cultura acestui oraș vibrant, cunoscut pentru rafinamentul și varietatea rețetelor de cafea. World Explorations Vienna Linizio Lungo recreează gustul îndrăgit de locuitorii orașului: un gust plăcut și echilibrat, obţinut prin alăturarea boabelor de cafea Arabica din Brazilia cu boabe de cafea Arabica din Columbia. Acestea au fost prăjite ușor pentru a evidenția în ceașcă note aromatice de malț și un gust ușor dulceag. Savurați-o aidoma localnicilor: adăugați apă fierbinte peste cafeaua dumneavoastră preparată Lungo pentru a ajunge la o ceașcă de 150 ml. Neapărat bucurați-vă de ea lângă o felie de tort.

Sortimentul nostru Vienna Linizo Lungo conține boabe de cafea Bourbon din Brazilia prelucrate natural și boabe de cafea Arabica din Columbia prelucrate prin spălare - împreună alcătuind un gust fermecător de rafinat și echilibrat.

Caracteristici
Intensitate 6/13
Aciditate 1/5
Corpolență 2/5
Prăjire 3/5

Imagine cu caracter informativ privind dimensiunile capsulelor nespresso:
dimensiuni capsule nespresso

Descriere capsula:
Capsule din aluminiu ce sunt perforate in timpul extractiei in mai multe locuri atat in partea superioara cat si in partea inferioara.

Informatii suplimentare

Marca Nespresso
Compatibilitate Nespresso
Continut cofeina cu cofeina
Gramaj capsule 5 g