Pachet cana Brita Marella XL Starter Pack cu 3 filtre Maxtra BR1052782

Mai multe vizualizari

  • Nou
159,90 lei

In stoc: 6 buc

159,90 lei
Reward Points Vei castiga 15 puncte de fidelitate in contul de client la achizitia acestui produs
SAU
Ai nevoie de ajutor?
  0724.880.908 (L-V: 8-16)
Starter Pack Brita Marella XL este un pachet promotional ce include cana filtranta Brita Marella XL de 3.5 litri si 3 filtre Brita Maxtra Pro, pentru 3 luni de utilizare.

Transport gratuit

pentru comenzi peste 170 lei.

15 lei taxa de transport pentru comenzile sub 170 lei.

magazin de incredere pe compari.ro

Peste 98% dintre clientii nostri ne recomanda!

Detalii

Starter Pack Brita Marella XL este un pachet promotional ce include cana filtranta Brita Marella XL de 3.5 litri si 3 filtre Brita Maxtra Pro, pentru 3 luni de utilizare.

Setul este compus din:

- carafa din material plastic transparent, capacitate totala 3,5 l, capacitate apa filtrata 2 l;
- palnie speciala pentru filtru, din material plastic fara BPA (Bisfenol A);
- 3 cartuse filtrante, tip MAXTRA Pro cu care poti filtra apa timp de 4 saptamani sau aproximativ 150 l cu fiecare filtru, in total 3 luni.
- capac din material plastic, cu indicator tip Memo pentru schimbarea cartusului filtrant.

De ce canile filtrante BRITA?
Aceste cani filtrante inovatoare sunt o metoda practica, comoda, si ecologica pentru a va mentine hidratat in permanenta fara a fi necesar sa carati constant sticle clasice de apa imbuteliata. Spre deosebire de sticlele de plastic ce nu este sunt deloc prietenoase cu mediul inconjurator fiind greu degradabile, canile BRITA se utilizeaza pe termen lung, fiind necesara doar simpla reinlocuire a cartuselor filtrante.

Cu ajutorul lor, va puteti bucura de gustul autentic al apei care, odata filtrata, va fi mult mai limpede, iar impuritatile vor fi reduse.

Datorita dimensiunii si a formei compacte, canile sunt perfecte pentru depozitarea pe raftul frigiderului, iar gratie designului elegant vor arata impecabil odata asezate pe masa.

Carafa si palnia pot fi spalate in masina de spalat vase cu exceptia capacului care se va curata manual.

Indicatorul de schimbare a cartusului
Cana filtranta Marella XL este prevazuta cu un sistem de avertizare pentru schimbarea cartusului tip Memo, pozitionat pe capac. Usor de observat si de setat, acesta este un indicator AUTOMAT.

Cum functioneaza? Acesta monitorizeaza procesul de filtrare a apei si afiseaza durata de functionare ramasa a cartusului MAXTRA+. Dupa introducerea cartusului MAXTRA+, tineti apasat butonul START timp de cateva secunde, pana cand cele 4 bare for fi afisate pe ecran si se vor aprinde alternativ de doua ori. Fiecare bara reprezinta cate o saptamana din cele patru in care se poate utiliza cartusul MAXTRA Pro cu maxima performanta. Pe parcursul utilizarii cartusului filtrant MAXTRA+ cu fiecare saptamana, va disparea de pe afisaj cate o bara, indicand astfel durata de viata ramasa.

Inlocuirea cartusului filtrant MAXTRA+
Pentru un consum de 2 l de apa pe zi de persoana si pentru obtinerea unor rezultate optime de fiecare data, recomandam inlocuirea cartusului MAXTRA Pro la fiecare 4 saptamani sau la 150 l de apa filtrata. Dupa expirarea termenului recomandat, detasati capacul canii filtrante, scoateti palnia cu grija, apoi, cuprinzand de o parte si de alta cartusul, trageti-l in sus.
Noua forma ergonomica a cartuselor MAXTRA Pro permite inlaturarea si inlocuirea lor cu usurinta.

Tehnologia MAXTRA Pro
Cana este prevazuta cu cartus filtrant BRITA MAXTRA Pro, o versiune imbunatatita a variantei originale MAXTRA.
Tehnologia inovatoare de filtrare "MicroFlow" a cartuselor MAXTRA Pro cu care sunt prevazute canile filtrante BRITA asigura de fiecare data rezultate optime, performanta lor fiind rezultatul a 5 ani de cercetare in laboratoarele BRITA din Germania. Gustul ceaiului și al cafelei, fie ele calde sau reci, va fi vizibil imbunatatit odata ce apa folosita pentru acestea a fost filtrata cu MAXTRA Pro. Folosind apa filtrate calcarul nu se va mai depune pe aparate si viata acestora va fi astfel prelungita.

MAXTRA Pro ofera o alternativa economica si deloc daunatoare mediulului inconjurator pentru consumul de apa potabila, cartusele fiind 100% reciclabile.

Tehnologia MicroFlow
Comparativ cu versiunile anterioare ale cartuselor BRITA, MAXTRA Pro dispune de o sita de filtrare cu 25% mai fina si mai eficienta si de o suprafata totala de filtrare cu 30% mai mare; apa de la robinet va fi trecuta in prima faza printr-o sita mai mare pentru o prima purificare, retinand mai intai particulele grosiere, iar la final va fi filtrata din nou, trecand printr-o sita mult mai fina.

Noua formula a particulelor de carbune activ "Micro Carbon", mai mici si mai rotunde decat cele folosite anterior, inlatura mai eficient si mai rapid impuritatile organice care afecteaza gustul si mirosul. In acelasi timp, rasina de schimbare de ioni reduce nivelul de calcar si metale precum cuprul si plumbul. Rezultatele performante ale canilor BRITA si gustul impecabil al apei filtrate se datoreaza in principal acestor particule.

Carbunele activ, obtinut din coaja de nuca de cocos, acum prezent sub o forma si mai compacta decat in versiunile anterioare ale cartuselor de filtrare, poate filtra mai eficient o cantitate mai mare de apa. Micro-porii particulelor de carbune capteaza substantele nedorite, facand fata chiar si in lupta contra pesticidelor.

Dovada eficientei cartuselor MAXTRA Pro?
Intreg procesul de filtrare, cat si calitatea produselor BRITA sunt testate atat in laboratoarele proprii, cat si de organizatii precum faimoasa TÜV SÜD, care a atestat faptul ca produsele BRITA corespund normelor europene din industria alimentara.

Utilizarea cartuselor MAXTRA Pro este recomandata chiar si de Academia Britanica de Ceai, fiind dovedit faptul ca aroma ceiului si a cafelei preparate cu apa filtrata cu MAXTRA Pro este intensificata.

Cum se desfasoara, efectiv, procesul de purificare a apei?

Simplu! Printr-un proces relativ rapid, dar deloc superficial, cu ajutorul celor 4 componente de baza ale cartusului MAXTRA Pro.

1. Cea dintai sita opreste patrunderea impuritatilor;
2. Particulele "Micro Carbon" rezultate din nuca de cocos elimina clorul si alte substante organice care pot afecta gustul si mirosul bauturii;
3. Rasina de schimbare de ioni retine metalele si reduce depunerile de calcar.
4. Pentru o ultima filtrare, apa trece printr-o sita ce retine chiar si cele mai fine particule nedorite.
5. Apa este gata sa fie consumata!

Informatii suplimentare

Marca Brita
EAN Nu