Bazzara Santo Domingo AA cafea boabe de origine 1kg

Transport gratuit

Mai multe vizualizari

  • Nou
140,00 lei

Disponibil:

1 produs

14000 lei
TVA inclus
SAU
Ai nevoie de ajutor?
  0724.880.908 (L-V: 8-16)
Cafeaua Bazzara Santo Domingo este o cafea cu un gust voluptuos și convingător, produsă în Italia. Special concepută pentru a satisface - prin compoziția ei atent calibrată - până și cele mai exigente gusturi, Cafeaua Bazzara Santo Domingo conține 100% boabe atent selecționate, din plantații din inima Caraibelor, pe soluri aflate la înălțimi de peste 1300 de metri.

Detalii

Cafeaua Bazzara Santo Domingo este o cafea cu un gust voluptuos și convingător, produsă în Italia. Special concepută pentru a satisface - prin compoziția ei atent calibrată - până și cele mai exigente gusturi, Cafeaua Bazzara Santo Domingo conține 100% boabe atent selecționate, din plantații din inima Caraibelor, pe soluri aflate la înălțimi de peste 1300 de metri. Este reprezentarea idealului pentru cei care își doresc să guste o cafea care îmbină note puternice de tutun și rom, care lasă în urmă un retrogust convingător de condimente tropicale.

Aroma profundă a acestei cafele este datorată prăjirii medii a boabelor de proveniență din soluri de mari altitudini, care dă cafelei un parfum complex și un gust voluptuos. O cafea cu o aciditate medie, intensă, și cu maxim de corp, care nu se bea, ci se savurează.

Ideală pentru gusturile îndrăznețe.

Caracteristici:
- cafea 100% arabica din Republica Dominicana
- Varietate: Caturra
- Prajire: medie
- Altitudine: 1300-1500 metri
- Procesare: Spalare
- Note: fructe uscate

Modalitate de ambalare:
- punga de 1 kg

Informatii suplimentare

Marca Bazzara
Continut cofeina cu cofeina
Utilizare recomandata Acasa, Birou, Bar/ Restaurant
Provenienta Italia
Categorie amestec 100% Arabica
Prajire Prajire medie
Mod ambalare 1kg
Note Fructe uscate
Intensitate Medie