Filtru dedurizator Brita Intenza Plus

cod: 1614

Mai multe vizualizari

49,70 lei

In stoc, 3 produse

49,70 lei
SAU
  Comanda telefonic la: 0724.880.908

Descriere scurta

Brita Intenza Plus filtru dedurizator de apa pentru espressoarele Saeco. Acesta asigura calitatea apei, si este important atat pentru gustul final al cafelei, cat si pentru buna intretinere a aparatului de cafea impotriva depunerilor de calcar.

Detalii

Filtru de apa asigura calitatea apei, si este important atat pentru gustul final al cafelei, cat si pentru buna intretinere a aparatului de cafea impotriva depunerilor de calcar.

Filtrul de apă asigură o temperatură constantă de preparare şi o presiune consecventă în timpul procesului de preparare, îmbunătăţind performanţa espressorului tău.

Filtrul de apă prelungeşte durata de viaţă a espressorului tău, permiţându-ţi să te bucuri de cel mai bun gust al cafelei pentru mai mult timp.

Înlocuirea regulată a cartuşului este importantă pentru un gust optim al cafelei şi pentru protejarea consecventă a cafetierei tale. Înlocuieşte cartuşul la fiecare două luni.

Caracteristici:
- Pentru espressoarele Saeco
- Imbunătăţeşte gustul cafelei
- Protejează împotriva calcarului
- Înlocuieşte o dată la 2 luni

Filtrul se monteaza in vasul de apa ce arata in felul urmator:
sistem vas apa saeco

Informatii suplimentare

Marca Brita
Sincer, sunt placut surprins de profesionalism, de preturile super bune si mai ales de rapiditatea cu care am fost servit. In nici 24 de ore, mi-a fost livrata.
Pobleanu Constantin