Nespresso Cape Town Envivo Lungo capsule 10 buc

Mai multe vizualizari

23,00 lei

Disponibil:

2 produse

2300 lei
TVA inclus
SAU
Ai nevoie de ajutor?
  0724.880.908 (L-V: 8-16)
Capsulele Nespresso Cape Town Envivo Lungo iti ofera un espresso lung intens si cremos cu aciditate scazuta, corp puternic si note de lemn aromatic.

Detalii

Capsulele Nespresso Cape Town Envivo Lungo iti ofera un espresso lung intens si cremos cu aciditate scazuta, corp puternic si note de lemn aromatic.

Acest sortiment vă aduce mai aproape de preferinţele pentru cafea ale locuitorilor din Cape Town. Întrucât Africa de Sud a fost un punct intermediar al rutelor comerciale de odinioară, cafelele provenite din Asia au influenţat preferinţele localnicilor de-a lungul timpului. World Explorations Cape Town Envivo Lungo reflectă fidel aceste preferințe, fiind realizat cu boabe de cafea Arabica și Robusta din India. Rezultatul este cel mai intens Lungo din gama noastră – corpolent, cu un gust puternic amărui și note lemnoase. Savurați-l aidoma localnicilor: adăugați un strop de lapte pentru a descoperi notele intense de prăjire într-o textură cremoasă.

Caracteristici
Intensitate 10/13
Aciditate 1/5
Corpolență 4/5
Prăjire 5/5

Imagine cu caracter informativ privind dimensiunile capsulelor nespresso:
dimensiuni capsule nespresso

Descriere capsula:
Capsule din aluminiu ce sunt perforate in timpul extractiei in mai multe locuri atat in partea superioara cat si in partea inferioara.

Informatii suplimentare

Marca Nespresso
Compatibilitate Nespresso
Continut cofeina cu cofeina
Gramaj capsule 5 g