Dr Oetker ciocolata densa cutie 25 plicuri

Mai multe vizualizari

  • Nou
27,30 lei

Disponibil:

In stoc: 13 buc

2730 lei
TVA inclus
SAU
Ai nevoie de ajutor?
  0724.880.908 (L-V: 8-16)
Ciocolata profesionala pentru domeniul Horeca. Este o ciocolata densa si cremoasa cu gust clasic, groasa ca o budinca. Se preparata cu lapte.

Detalii

Ciocolata profesionala pentru domeniul Horeca. Este o ciocolata densa si cremoasa cu gust clasic, groasa ca o budinca. Se preparata cu lapte. Contine 80% ciocolata pudra (cacao cu continut redus de grasime, zahar).

Continut plic: 30 grame
Cutia contine 25 plicuri pentru 25 de portii.

Concepută după o rețetă italiană, Ciocco Latte are o consistență unică, densă și cremoasă, datorită conținutului ridicat de cacao și a preparării cu lapte.
Gustul ciocolatei calde de la Dr. Oetker e gustul prieteniei adevărate, e gustul irezistibil al momentelor dragi alături de prieteni. Savurează ceea ce contează în viața ta, savurează emoția relațiilor sincere, savurează până la ultima linguriță adevarata ciocolată caldă!

Moduri de utilizare

1. La espressor:
Într-un vas mic se toarnă conţinutul plicului. Se adaugă 120 ml lapte şi se amestecă bine.
Se lasă să fiarbă la aburi (sub dispozitivul cu aburi al maşinii de cafea espresso), se toarnă în cană şi se serveşte la temperatura dorită, amestecând
din când în când.

2. În cuptorul cu microunde:
Într-o cană se toarnă conţinutul plicului. Se adaugă 125-150 ml lapte şi se amestecă bine. Se fierbe 1 minut la 1000 Waţi şi
se amestecă bine, apoi se fierbe încă 1 minut şi 10/20 secunde.
Se serveşte la temperature dorită, amestecând din când în când.

3. Pe foc:
Într-un vas mic se toarnă conţinutul plicului. Se adaugă treptat 180 ml lapte şi se amestecă bine.
Se pune pe foc şi după ce a început să fiarbă, se mai lasă aprox. 30 secunde. În tot acest timp, se amestecă încontinuu. Se toarnă în cană şi se serveşte la temperatura dorită.

Informatii suplimentare

Marca Dr.Oetker
Continut Cacao 80%