Detalii
Decalcifierea regulată este esențială pentru menținerea performanței espressorului și a gustului perfect al cafelei. Gaggia Decalcifiant 250 ml îndepărtează eficient depunerile de calcar, protejând componentele delicate ale aparatului și asigurând o extracție optimă.
Beneficii principale:
- Prelungește durata de viață a espressorului – Înlătură calcarul și menține performanța optimă a aparatului.
- Păstrează aroma autentică a cafelei – Asigură temperatura ideală de preparare pentru un gust perfect.
- Protecție fiabilă – Curăță eficient, fără să afecteze componentele sensibile ale espressorului.
Compatibilitate: Potrivit pentru toate espressoarele Gaggia.
Mod de utilizare: Urmează instrucțiunile aparatului pentru o decalcifiere corectă și sigură.
Menține-ți espressorul în cea mai bună formă și bucură-te de o cafea perfectă, zi după zi!
Mod de ambalare:
- flacon 250 ml
Decalcifiantul Gaggia conține:
< 25% acid citric
< 10% acid L-(+)-lactic
Inhibitor de coroziune, apă
Produs in Germania
Instrucțiuni specifice pentru aparatele de cafea cu program automat de detartrare sunt descrise în manualele utilizatorului.
Instrucțiuni de utilizare pentru aparatele de cafea fără program automat de detartrare:
- Turnați întreaga soluție concentrată de detartrare Gaggia în rezervorul de apă al aparatului, apoi umpleți rezervorul cu apă proaspătă.
- Porniți aparatul și distribuiți 2 căni de apă prin duza de abur (aproximativ 150 ml fiecare).
- Opriți aparatul de la butonul principal.
- Lăsați soluția de detartrare să acționeze timp de 15-20 de minute.
- Repetați pașii 2 și 3 la fiecare 3 minute până când nu mai rămâne soluție de detartrare în rezervorul de apă.
- Clătiți rezervorul de apă cu apă curată și umpleți-l din nou.
- Clătiți circuitele aparatului distribuind aproximativ 2 litri de apă prin duza de abur/apă fierbinte. Distribuiți 2 litri de apă din duza de distribuire (unde este aplicabil).
- Dacă nu este posibil, preparați 3 căni de cafea și aruncați această cafea.
- Scoateți grupul de preparare (doar pentru aparatele automate) și spălați-l cu apă curată.
Beneficii principale:
- Prelungește durata de viață a espressorului – Înlătură calcarul și menține performanța optimă a aparatului.
- Păstrează aroma autentică a cafelei – Asigură temperatura ideală de preparare pentru un gust perfect.
- Protecție fiabilă – Curăță eficient, fără să afecteze componentele sensibile ale espressorului.
Compatibilitate: Potrivit pentru toate espressoarele Gaggia.
Mod de utilizare: Urmează instrucțiunile aparatului pentru o decalcifiere corectă și sigură.
Menține-ți espressorul în cea mai bună formă și bucură-te de o cafea perfectă, zi după zi!
Mod de ambalare:
- flacon 250 ml
Decalcifiantul Gaggia conține:
< 25% acid citric
< 10% acid L-(+)-lactic
Inhibitor de coroziune, apă
Produs in Germania
Instrucțiuni specifice pentru aparatele de cafea cu program automat de detartrare sunt descrise în manualele utilizatorului.
Instrucțiuni de utilizare pentru aparatele de cafea fără program automat de detartrare:
- Turnați întreaga soluție concentrată de detartrare Gaggia în rezervorul de apă al aparatului, apoi umpleți rezervorul cu apă proaspătă.
- Porniți aparatul și distribuiți 2 căni de apă prin duza de abur (aproximativ 150 ml fiecare).
- Opriți aparatul de la butonul principal.
- Lăsați soluția de detartrare să acționeze timp de 15-20 de minute.
- Repetați pașii 2 și 3 la fiecare 3 minute până când nu mai rămâne soluție de detartrare în rezervorul de apă.
- Clătiți rezervorul de apă cu apă curată și umpleți-l din nou.
- Clătiți circuitele aparatului distribuind aproximativ 2 litri de apă prin duza de abur/apă fierbinte. Distribuiți 2 litri de apă din duza de distribuire (unde este aplicabil).
- Dacă nu este posibil, preparați 3 căni de cafea și aruncați această cafea.
- Scoateți grupul de preparare (doar pentru aparatele automate) și spălați-l cu apă curată.
Informatii suplimentare
Producator | Gaggia |
EAN | Nu |