Mai multe vizualizari

Suport carton pentru 2 pahare bax 400 buc

Disponibilitate: In stoc. Livrare rapida

96,00 Lei
SAU
Suport din carton reciclabil pentru 2 pahare. Este utilizat pentru a facilita transportul simultan al paharelor de bauturi calde. Se comercializeaza la bax de 400 buc

Transport gratuit

Pentru comenzi mai mari de 300 lei

Am colaborat si colaboram cu mai multi furnizori pe partea de aparate de cafea si piese de schimb pentru aparate de cafea. Impresia lasata de firma si angajatii dumneavoastra ne-a depasit asteptarile de la promptitudinea, termenul de livrare, produsul primit si incheind cu documentele care au insotit aparatul. Ne-ati depasit asteptarile. Sigur vom colabora si in viitor. Domeniul nostru de activitate este vending, deci am dori sa gasim intre produsele dumneavoastra si aparate tip vending.
Codruta din Brasov
Citeste mai mult

Detalii

Suport din carton reciclabil pentru 2 pahare. Este utilizat pentru a facilita transportul simultan al paharelor de bauturi calde. Se comercializeaza la bax de 400 buc

Informatii suplimentare

Marca Nu
Alte informatii Nu
Video prezentare Nu

Plata in rate

Plata in rate se poate realiza numai prin banca, cu ajutorul cardului, respectand doua conditii:

- cardul sa fie de cumparaturi (de credit);
- cardul sa fie emis de una dintre urmatoarele banci: Credit Europe Bank, Banca Transilvania, Garanti Bank, Alpha Bank sau BRD. Pentru alte banci nu se poate plati in rate.

La finalizarea comenzii, la optiuni de plata, alegeti plata cu cardul. Dupa trimiterea comenzii, veti fi directionat catre www.mobilpay.ro. Dupa introducerea datelor cardului, mobilpay recunoaste automat daca tipul cardului este de credit si daca este emis de una din bancile enumerate mai sus. In caz pozitiv, sistemul va permite sa platiti in 3 rate fara dobanda. In caz contrar, puteti plati doar integral. In cazul in care renuntati la plata, comanda dvs. va fi anulata.

Cum cumpar

1. Lansare comanda

Pe magazinul online EspressoCafe.ro puteti comanda produse astfel:
- folosind cosul de cumparaturi si formularul de comanda de pe site;
- telefonic la numerele:
0724.880.908 (Luni-Vineri 9-17) 
0785.888.444 (Luni-Vineri 8-16)

Comanda minima este de 50 lei. 

Atentie: Comanda se face fie pe persoana fizica, fie pe persoana juridica. In cazul in care doriti o comanda impartita in doua sau mai multe facturi diferite, trebuie sa tineti cont de faptul ca fiecare factura inseamna un colet separat  in conditiile de transport de mai jos.

2. Plata

Aveti trei posibilitati de a efectua plata:

1. Plata in numerar la livrarea produsului (ramburs), cea mai uzuala metoda de plata. Platiti curierului in momentul in care coletul ajunge la destinatie

2. Plata prin Ordin de Plata. Daca alegeti aceasta optiune, dupa trimiterea comenzii, va rugam sa asteptati emiterea facturii proforme pe email pentru a efectua plata. Produsul va fi livrat dupa confirmarea platii.

3. Plata Online cu Cardul integral sau in 3 rate egale, fara dobanda, la cardurile agreate. 

In cazul in care optati pentru aceasta metoda de plata, veti fi directionat, dupa trimiterea comenzii, pe site-ul www.mobilpay.ro pentru a efectua plata. Partenerul nostru respecta toate sistemele de siguranta cu privire la confidentialitatea datelor dvs. Dupa ce plata este aprobata, veti primi produsele prin curier.  

Pentru plata in rate, aveti nevoie de card de cumparaturi (de credit), emis de una dintre urmatoarele banci: Credit Europe Bank, Banca Transilvania, Garanti Bank, Alpha Bank sau BRD. Optiunea privind modalitatea de plata (rata sau integral) se activează in momentul in care mobilpay.ro recunoaste tipul cardului dumneavoastra. Pentru cardurile deschise la alte bănci, plata se face doar integral, fara optiunea ratelor.

Orice metoda de plata alegeti, banii dvs. ajung in contul nostru bancar. Din acest motiv nu emitem chitanta. Curierul emite chitanta de cont colector iar aceasta este perfect valabila in contabilitatea dvs. In cazul in care pierdeti chitanta, va trebui sa va adresati firmei de curierat.

3. Livrare produse

Produsele comandate sunt livrate prin intermediul firmelor de curierat Fan Courier, Cargus, GLS sau Nemo, in localitatile din aria de acoperire a acestor firme. Daca aveti preferinte de livrare cu unul dintre acesti curieri, ne puteti transmite la finalizarea comenzii in rubrica de comentarii, cu conditia de a putea livra in acea localitate cu curierul ales.

Nu putem garanta termenul de livrare al produselor deoarece acesta depinde de curier. De regula, comenzile primite pana in ora 15.30 ajung a doua zi lucratoare, dupa amiaza. Comenzile dupa aceasta ora sunt onorate in ziua urmatoare. Comenzile din ziua de vineri dupa ora 15.30, cat si cele din weekend sunt onorate luni si livrate la destinatar in cursul zilei de marti. 

Livrarea in afara ariei de curierat (localitatile indepartate de sediul curierului) poate duce la un termen de livrare de 5 zile lucratoare. Puteti opta pentru ridicarea comenzii de la sediul unui curier sau sa acceptati, prin validarea comenzii, termenele de livrare ale curierilor GLS sau NemoExpress.
Consultati aria aici: Fan CourierUrgent-Cargus.

Pentru coletele cu valoare mai mare de 300 lei, transportul este GRATUIT, in aria de acoperire Fan Courier, Urgent-Cargus, GLS sau NemoExpress.
Transportul produselor este in valoare fixa de 18 lei/comanda, pentru coletele cu valoarea mai mica de 300 lei, in aria de acoperire Fan Courier, Urgent-Cargus, GLS sau NemoExpress.
Valoarea transportului se va regasi in factura emisa de EspressoCafe.ro

4. Returnare produse

Aveti dreptul legal de a returna produsele comandate in 14 zile lucratoare (conform OUG 34/2014 Cap. I Art. 9). Ne dorim insa sa fiti intotdeauna multumiti si sa reveniti cu placere la noi. Extindem perioada de retur produse la 30 zile, in cazul produselor alimentare (cafea si consumabile) - detalii aici.
Exceptii de la retururi (OUG 34/2014, Cap.I, Art. 16, lit. e):
espressoare utilizate, care nu mai sunt in stare noua si au fost folosite;
- produse desigilate, pungi sau cutii desfacute cum sunt capsulele si monodozele de cafea.

Cheltuielile de returnare a produselor sunt achitate de client.

5. Garantie produse

Garantia espressoarelor comercializate este asigurata de furnizorii nostri, prin intermediul punctelor service din Bucuresti sau din alte localitati din tara. Punctele service sunt prezente pe certificatul de garantie. Puteti sa mergeti personal la service sau puteti trimite produsul prin curier. 

Firma noastra nu asigura service pentru automatele de cafea sau espresoare.

Termene de garantie:
- espressoare manuale, cu capsule si automate 24 luni.
- espressoare vending, horeca, profesionale 12 luni.
Piesele de schimb nu prezinta termene de garantie.