Mai multe vizualizari

Espressor Philips Saeco Xelsis HD 8946/09 Digital ID

Disponibilitate: Stoc epuizat

Acest produs nu mai face parte din oferta noastra

0,00 Lei
Varful de gama al celui mai puternic producator de expresoare din lume aduce functii inovatoare high-tech cum ar fi recunoasterea amprentei pentru 6 profile diferite si preselectarea a 9 tipuri de bauturi.

Transport gratuit

Pentru comenzi mai mari de 300 lei

Sunt foarte multumita de colaborarea cu firma dumneavoastra. Termenul de livrare este foarte mic, produsele sunt la preturi competitive. Va multumim pentru ajutorul dat in activitatea noastra.
Adriana din Craiova
Citeste mai mult

Detalii

Expresor Philips Saeco Xelsis HD 8946/09 Digital ID


Caracteristici principale:
• Recunoaste amprenta utilizatorului
• 6 profiluri unice de utilizatori pentru 9 bauturi
• Functie integrata automata pentru lapte
• Tehnologie Espresso: Sistem de adaptare Saeco,
• Sistem pentru aromă: pre-preparare,
• SBS: adaptor pentru stratul cremos,
• Încălzitor de ceşti,
• Interfata display TFT color
• Bauturi multiple: espresso, espresso lung, apa calda, cappuccino, latte macchiato, caffelatte, lapte cald
• Variaţii ale laptelui: Adaptor pentru gradul de spumare,
• Funcţie lapte automată integrată,
• Selector cantitate de lapte,
• Cană detaşabilă pentru lapte
• Curăţare şi întreţinere: Clătirea circuitului automat de cafea, Clătirea circuitului automat pentru lapte, Ciclu detartrare
• Economie de energie: Mod economic selectabil

Caracteristici tehnice:

• Boiler: Oţel inox
• Frecvenţă: 50 Hz
• Tensiune: 230 V
• Presiune pompă: 15 bar
• Capacitate casetă cu resturi de cafea: 14 porţii
• Capacitate cană lapte: 0,5 l


La fel cum un espresso este un amestec între nenumărate arome ce se completează reciproc, espressorul Philips Saeco Xelsis Digital ID este un complex de tehnologii perfect sincronizate. Puteţi regla totul după preferinţele dumneavoastră: temperatura, cantitatea şi concentraţia cafelei, intensitatea aromei, proporţia spumă/cafea în ceaşcă, precum şi nivelul spumei de lapte. Boabele de cafea întregi sunt măcinate proaspăt şi procesate pe loc la fiecare utilizare, pentru ca aroma completă a fiecarei boabe să ajungă direct în ceaşcă. Aveţi la dispoziţie întregul univers al amestecurilor din cafea, din care să alegeţi iar şi iar. Creaţi cel mai intens aromat espresso şi delicii din spumă de lapte – şi savuraţi-le!

Espresso a fost mereu mai mult decât o băutură – a fost o celebrare a vieţii în sine. Pornind din Italia, această aromă unică a iniţiat o cultură a cafelei trăită şi iubită în toate colţurile lumii. Mulţumită sistemului integral automat, inventat în 1985 de Saeco, această cultură poate fi trăită acasă la fel de intens şi de uşor. Nimic nu se compară cu originalul, iar alături de Philips Saeco Xelsis Digital ID puteţi savura adevăratele specialităţi de espresso italian la fel de delicioase precum la cafeneaua dumneavoastră preferată din oraş. De la un espresso pur până la un latte macchiato delicios, preparate mereu din boabe de cafea proaspăt măcinate: prin simpla apăsare a unui buton, într-o clipă, oricând doriţi – şi întotdeauna extrem de uşor.

Pot fi personalizate până la 9 specialităţi de cafea de către 6 utilizatori diferiţi – fiecare membru al familiei îşi prepară specialitatea dorită personalizată, printr-o simplă apăsare de buton. Iar cu ajutorul functiei Digital ID (identificare digitală), vă puteţi selecta imediat şi uşor propriul dumneavoastră profil, prin intermediul sistemului de identificare a amprentei. Asta face din Xelsis cel mai rafinat aparat automat pentru băuturi şi utilizatori multipli. Graţie acestei inovaţii, Xelsis devine cel mai avansat expressor automat existent pe piaţă.

Cum asigură Philips Saeco Xelsis Digital ID experienţa gustului proaspăt?

Experienţa gustului proaspăt al unui espresso este dată de trei componente esenţiale în prepararea lui: boabe proaspete pentru o aromă desăvârşită, apă proaspătă pentru un gust pur şi lapte proaspăt pentru o plăcere cremoasă.

Boabele întregi sunt proaspăt măcinate pentru fiecare ceaşcă graţie râşniţei ceramice, care asigură, în mod constant, râşnirea adecvată pentru orice tip de boabe de cafea. Faţă de o râşniţă metalică, nu există riscul de a supraîncălzi cafeaua, astfel păstrează aroma intactă, fără să transfere gustul metalic boabelor de cafea. În plus, au durata lungă de viaţă şi oferă o experienţă a gustului italian desăvârşit.

Înainte de preparare, cafeaua râşnită este preumezită, ceea ce ajută la trecerea apei în mod omogen prin cafeaua măcinată, extrăgând în mod optim aroma. Sistemul de purificare a apei BRITA® INTENZA acţioneaza in functie de calitatea apei din zona dumneavoastra şi o filtreaza in mod optim, pentru savoarea completă a cafelei.

Funcţia integrată, automată de preparare a laptelui pentru cappuccino sau latte macchiato si vaporizatorul permit prepararea diverselor băuturi exact aşa cum vă doriţi. Ciclurile de curăţare automată pentru circuitele de cafea şi lapte şi pentru compartimentele direct accesibile pregătesc espressorul pentru o nouă utilizare.

Graţie Sistemului SBS Saeco, printr-un simplu reglaj vă puteţi prepara orice fel de cafea, alegând consistenţa spumei dorite, uşoară sau catifelată.

Xelsis înseamnă comoditate maximă. Ecranul color multimedia TFT oferă acces direct la băuturile dumneavoastră personalizate – iar graţie mărimii sale impresionante, claritatea perfectă e garantată. Unitatea de preparare a cafelei stă la baza fiecărui aparat automat de espresso. Nu există curăţare mai simplă decât cea oferită de Philips Saeco: scoateţi, clătiţi cu apă de la robinet şi reintroduceţi unitatea de preparare în aparat – asta e tot!

Informatii suplimentare

Marca Nu
Tip cafea utilizata N/A
Alte informatii Descarca prezentaremanual tehnic expresor
Video prezentare Nu
Stare automat Nou
Capacitate compartiment cafea 350 gr
Program automat decalcefiere Da
Dimensiuni (L-l-h) 280 x 370 x 420 mm
Greutate 16.1 kg
Culoare Argintiu (otel lucios)
Taria cafelei programabila Da
Temperatura programabila Da
Cafea utilizata Cafea boabe
Rasnita Da, din ceramica, ajustabila
Garantie 24 luni
Afiseaza TFT color
Cappuccino automat Da

Recenzii

Spune parerea ta despre:
Espressor Philips Saeco Xelsis HD 8946/09 Digital ID

Garantie produse alimentare

Garantie pentru produsele alimentare:

garantie 30 zile

Ne dorim ca tu sa fii multumit pe deplin de produsele comandate si sa revii cu placere sa achizitionezi de la noi.

Daca nu esti multumit de o cafea sau alt produs alimentar comandat, ai 30 zile timp sa te razgandesti.

Noi iti vom returna banii sau iti vom trimite alt produs.

Mai multe detalii aici

Cum cumpar

Pe scurt:

cum cumpar

Pentru mai multe detalii accesati Cum Cumpar

Plata in rate

Plata Online cu Cardul integral sau in 3 rate egale, fara dobanda, la cardurile agreate. 

In cazul in care optati pentru aceasta metoda de plata, veti fi directionat, dupa trimiterea comenzii, pe site-ul www.mobilpay.ro pentru a efectua plata. Partenerul nostru respecta toate sistemele de siguranta cu privire la confidentialitatea datelor dvs. Dupa ce plata este aprobata, veti primi produsele prin curier.  

Pentru plata in rate, aveti nevoie de card de cumparaturi (de credit), emis de una dintre urmatoarele banci: Credit Europe Bank, Banca Transilvania, Garanti Bank, Alpha Bank sau BRD. Optiunea privind modalitatea de plata (rata sau integral) se activează in momentul in care mobilpay.ro recunoaste tipul cardului dumneavoastra. Pentru cardurile deschise la alte bănci, plata se face doar integral, fara optiunea ratelor.