Nescafe Dolce Gusto Cortado Espresso Macchiato capsule 16 buc

Mai multe vizualizari

  • Nou
23,80 lei

Disponibil:

3 produse

2380 lei
TVA inclus
SAU
Ai nevoie de ajutor?
  0724.880.908 (L-V: 8-16)
Capsulele de cafea Nescafe Dolce Gusto Cortado Espresso Macchiato ofera un espresso consistent si bogat, o bautura absolut delicioasa ce isi trage radacinile din Spania.

Detalii

Capsulele de cafea Nescafe Dolce Gusto Cortado Espresso Macchiato ofera un espresso consistent si bogat, o bautura absolut delicioasa ce isi trage radacinile din Spania.

NESCAFÉ® Dolce Gusto® Cortado este un espresso macchiato ce contine un amestec distinct, bogat si intens de espresso classic si lapte ce ii adauga extra savoare, fiind perfecta in orice moment al zilei si absolut necesara in orice colectie de specialitati de cafea.

Avand o aroma puternica, NESCAFÉ® Dolce Gusto® Cortado Espresso Macchiato este o cafea acoperita de o crema matasoasa, specifica oricarui espresso, care aduce un gust extraordinar de la prima inghititura.

In plus, capsulele sunt foarte simplu de utilizat, deoarece laptele si amestecul de espresso sunt combinate inteligent intr-o singura capsula care, multumita presiunii de pana la 15 bari a aparatelor de cafea NESCAFÉ® Dolce Gusto®, isi subliniaza corpolenta si gustul intens, apetisant, la fel de bun precum sugereaza si aspectul sau fantastic.

Preparare
Pentru reteta ideala reglati aparatul automat la nivelul 3 pentru aparatele manuale 80 ml apa calda.

Presiune 15 bari
Pana la 15 bari presiune pentru a obtine un strat de crema fina sau o spuma catifelata si densa.

Capsule inteligente
Capsula inteligenta scoate ce e mai bun din cafea regland automat presiunea care trece prin ele. Astfel, fiecare bautura NESCAFE® Dolce Gusto® iese de fiecare data exact asa cum ar trebui, perfect delicioasa.

Fiecare capsula este sigilata individual pentru o cafea proaspata si aromata!

Ingrediente: Lapte praf integral (61,8%), cafea solubila (36,5%), stabilizatori (fosfati de potasiu, citrati de sodiu), emulgator (lecitina de soia).

Atentie: Aceste capsule sunt compatibile cu aparatele Nescafe Dolce Gusto!

Informatii suplimentare

Marca Nescafe
Compatibilitate Nescafe Dolce Gusto
Continut cofeina cu cofeina
Gramaj capsule 6.25 g