Loyd Cranberry Raspberry ceai piramida 20 buc

Mai multe vizualizari

  • Nou
8,00 lei

Disponibil:

In stoc: 13 buc

800 lei
TVA inclus
SAU
Ai nevoie de ajutor?
  0724.880.908 (L-V: 8-16)
Loyd Cranberry - Raspberry ceai piramida este un amestec de fructe cu un caracter aparte, un deliciu pentru pasionati. Zmeura suculenta este cea care vine sa imbogateasca aceasta infuzie. Rezulta o infuzie extraordinar de dulce si de aromata. Un ceai care poate fi savurat in tihna acasa sau la birou.

Detalii

Loyd Cranberry -Raspberry ceai piramida este un amestec de fructe cu un caracter aparte, un deliciu pentru pasionati. Zmeura suculenta este cea care vine sa imbogateasca aceasta infuzie. Rezulta o infuzie extraordinar de dulce si de aromata. Un ceai care poate fi savurat in tihna acasa sau la birou.

Suculent, aromat, acest ceai ambalat in plicuri piramidale aduce natura mai aproape de tine. In plicurile de ceai, Loyd foloseste fructe selectate, ierburi si condimente speciale pentru a-ti oferi o infuzie magica de savurat.

Cu ceaiurile Loyd, ai garantia ca te delectezi cu un ceai bogat si savuros, in orice moment al zilei in care ai nevoie de un respiro.

Mod de preparare: peste un plic de ceai Cranberry-Raspberry se toarna 200 ml de apa clocotita si se lasa la infuzat intre 3 si 5 minute.


O piramida contine 2 grame de ceai.

Modalitate de ambalare:
- cutie 20 piramide de cate 2 grame

Informatii suplimentare

Marca Loyd
Tip Ceai piramida