KeepCup Original 8oz Storm

cod: P-1576

Mai multe vizualizari

  • Nou
  • -11%
40,00 lei

3 produse

Pret 4500 lei

(-11%)

4000 lei

TVA inclus
  Poti castiga aprox. 4 puncte de fidelitate in contul tau
SAU
Ai nevoie de ajutor?
  0724.880.908 (L-V: 8-16)
Disponibile in mai multe variante de culori, Keep Cup sunt cani ecologice reutilizabile, ideale pentru persoanele care calatoresc des si prefera o bautura calda la idemana.

Detalii

Disponibile in mai multe variante de culori, Keep Cup sunt cani ecologice reutilizabile, ideale pentru persoanele care calatoresc des si prefera o bautura calda la idemana.

Canile sunt originare din Australia, unde brandul a fost fondat în 1998. La acel moment, fratii Forsythe au deschis un lanț de cafenele și gustari BlueBag, și a inceput sa-i ingrijoreze consumul imens de pahare de plastic si de materiale care poluează planeta noastră. Atunci au gasit o metoda, Keep Cup - canile care pot fi reutilizate. Keep Cup sunt pahare organice, non-toxice, și, in plus, mentin lichidul fierbinte până la 30 de minute. Și la toate acestea adaugand designul lor.

Poți savura cafea în fiecare zi fără să poluezi mediul tâu conjurător. Le poți spăla manual sau în mașina de spălat vase. Băutura ta va rămâne cald cu 30 de minute mai mult decât într-o cană normală, indiferent de tipul băuturii. Capacul cănii se fixează strâns pe cană, insă asta nu înseamnă că este 100% etanșă. Deși este o cană de voiaj, nu îți recomandăm să o pui în geantă unde se poate răsturna. Poți beneficia de avantajele unui KeepCup aproximativ timp de 4 ani!

Această cană face parte din colecția Originals a brandului Keep Cup!

Culoare: albastru inchis, negru
Compozitie: plastic
Specificatii: material sanatos, nu contine BPA, material aprobat pentru contactul cu alimente
Sigiliu: produsul este conceput pentru folosirea in mana, autoturism sau carucior si nu poate mentine lichidele daca este lasat liber in ruscac sau geanta
Spalare si intretinere: se poate spala in masina de spalat vase
Inaltime: 10 cm
Latime: 8 cm
Volum: 227 ml, 8oz

Informatii suplimentare

Marca Keep Cup
Video prezentare N/A