Jura D6 Piano Black, 1.9 l, 200g, rasnita AromaG2, afisaj cu text+ cafea cadou

Cadou 500g cafea

Mai multe vizualizari

3.390,00 lei

Disponibil:

In stoc

339000 lei
TVA inclus
SAU
Ai nevoie de ajutor?
  0724.880.908 (L-V: 8-16)
D6 este cel mai nou espressor din gama Jura. Este un espressor de calitate superioara pentru acasa sau birouri elegante. Simplu, compact si cu un design elegant, acesta se integreaza maiestuos in orice tip de incapere.
Cu ajutorul butonului de control rotativ si afisajului cu text in diferite limbi, puteti realiza cu cea mai mare usurinta cafeaua perfecta pe care o doriti in fiecare dimineata.

Detalii

D6 este cel mai nou si accesibil espressor din gama Jura. Este un espressor de calitate superioara pentru acasa sau birouri elegante. Simplu, compact si cu un design elegant, acesta se integreaza maiestuos in orice tip de incapere.
Cu ajutorul butonului de control rotativ si afisajului cu text in diferite limbi, puteti realiza cu cea mai mare usurinta cafeaua perfecta pe care o doriti in fiecare dimineata.

O noua tendinta pentru cappuccino
Linia D se caracterizeaza prin linii simple, clare si manopera de inalta calitate. Cu afisajul text si butonul rotativ ergonomic optimizat, operarea este simpla si intuitiva.
Programarea si intretinerea sunt, de asemenea, usor de inteles. Gratie catorva tehnologii inovatoare, automatul de cafea prepara specialitati clasice de cafea la standardele unui barista profesionist in numai cativa pasi simpli.

Functionalitatea intalneste luxul
Ultra-rapid si usor de inteles, D6 creeaza cafeaua perfecta intr-un timp foarte scurt gratie afisajului text intuitiv si sistemului Easy Cappuccino cu buton rotativ. D6 reinterpreteaza designul clasic cu detalii sofisticate. Sistemul Easy Cappuccino optimizat tehnic si ergonomic completeaza specialitatile de cafea pe baza de lapte cum ar fi cappuccino cu o spuma de lapte tentant de fina, usoara ca aerul.

Calitatea suprema a cafelei
O serie de inovatii avansate aduc sase specialitati de cafea preparate la standardele barista. Rasnita AromaG2 se bucura de un unghi de taiere perfectionat si pastreaza intreaga aroma a boabelor de cafea atunci cand le macina pentru finete ideala. Procesul de extractie prin pulsare (Pulse Extraction Process (P.E.P.®)) optimizeaza timpul de extractie pentru a aduce intregul buchet de arome ale cafelei.

Concept operational frontal simplu
Gratie afisajului text si butonului rotativ optimizat ergonomic, operarea automatului de cafea este simpla si intuitiva.

Sistem inteligent de apa (Intelligent Water System ®) pentru detectia automata a filtrului
Filtrele de apa CLARIS ofera apa de calitate perfecta pentru cea mai buna aroma posibila. Acestea protejeaza, de asemenea, automatul de cafea impotriva depunerilor de calcar si elimina din apa substantele care pot afecta aroma si gustul cafelei (cum ar fi metalele grele sau clorul). Pentru a folosi la maxim filtrul si capacitatea acestuia, JURA a dezvoltat Sistemul inteligent de apa (Intelligent Water System (I.W.S.®)). Cartusul filtrant si automatul de cafea sunt conectate fara fir, prin tehnologia RFID. Filtrul este detectat automat. Folosirea filtrului nu a fost niciodata mai usoara sau mai eficienta.

Caracteristici:
Putere 1450 W
Tip aparat Automat

Bauturi preparate:
Espresso
2 x Espresso
Cafea
2 x Cafea
Cappuccino
Portion of milk foam
Apa fierbinte

Unitate de preparare variabila: 5 - 16 g
Recipient pentru zat (nr. de preparari): 16
Capacitate rezervor apa 1.9 litri
Capacitate cesti 1 sau 2
Capacitate compartiment cafea 200 grame
Rezervor lapte Optional
Presiune 15 bari
Alimentare Cafea boabe
Display Afisaj cu text
Sistem de lapte: HP1
Sistemul de filtrare: CLARIS Smart

Informatii suplimentare

Marca Jura
Video prezentare
Capacitate compartiment cafea 200 gr
Dimensiuni (L-l-h) 28 × 41.5 × 34.5 cm
Greutate 8.7 kg
Culoare Piano Black
Taria cafelei programabila Da, 4 niveluri
Temperatura programabila Da, 2 niveluri
Rasnita Da, Aroma G2
Garantie • 24 luni pentru persoane fizice
• 12 luni pentru persoane juridice
Afiseaza Da, cu text
Cappuccino automat Da