Coffee Designers Guatemala cafea de specialitate 250g

Mai multe vizualizari

  • Nou
40,00 lei

Disponibil:

3 produse

4000 lei
TVA inclus
SAU
Ai nevoie de ajutor?
  0724.880.908 (L-V: 8-16)
Cafea boabe de specialitate Coffee Designers Guatemala – Natural Coban – Note de gust: scortisoara, vanilie, smochine, cirese si prune. Corp echilibrat, postgust lung si fructat.

Detalii

Cafea boabe de specialitate Coffee Designers Guatemala – Natural Coban – Note de gust: scortisoara, vanilie, smochine, cirese si prune. Corp echilibrat, postgust lung si fructat.

Caracteristici:
Regiune: Verapaz, Guatemala
Producator: Finca Los Robles
100 % Arabica • mono-origine
Varietati: Bourbon, Caturra, Pache
Procesare: naturala
Prajire: medie
Scor de calitate: 86

Finca Los Robles, situata la o altitudine de 1450 m, in regiunea Verapaz din nordul Guatemalei, ii apartine lui Oscar Robles, un producator pasionat de lumea cafelei de specialitate, de peste douazeci si patru de ani. Solul argilos, bogat, mareste mineralitatea cafelei, in timp ce expunerea la ploaie si vanturile calde si umede contribuie la dezvoltarea optima a cireselor de cafea, oferindu-le o aciditate fina si un gust perisitent.

Fiecare etapa de la recoltare la procesare, asigura crearea unor cafele excelente. Ciresele de cafea sunt recoltate si selectate manual si uscate mecanic timp de aproximativ 40 de ore la o temperatura constanta de 40°C. Rezultatul este o explozie aromata, fructata, dulce si un corp echilibrat.

Coffee Designers este o marca de cafea de specialitate din Romania, mereu in cautarea celor mai bune boabe de cafea din intreaga lume si a aromelor unice, pentru a oferi constant cafele remarcabile pentru entuziasti si profesionisti deopotriva.
Cafeaua de specialitate este un termen care descrie boabele de cafea cu cea mai buna aroma care este produsa in microclimate speciale si care beneficiaza de un tratament exceptional de la plantare la servire.
Potrivit Asociatiei Cafelei de Specialitate (SCA), cafeaua care obtine 80 de puncte sau mai mult pe o scala de 100 de puncte, este clasificata ca “specialitate”.
Pentru a obtine acest statut, cafeaua trebuie sa treaca evaluarile legate de: origine, recoltare, prelucrare, prajire, macinare si preparare, deoarece, cafeaua de specialitate inseamna “cea mai buna dintre cele mai bune”.

Acest produs este manufacturat si impachetat in Romania.

Disponibil in pachet de 250 grame de cafea boabe

Informatii suplimentare

Marca Coffee Designers
Continut cofeina cu cofeina
Utilizare recomandata Acasa, Birou
Provenienta Romania
Categorie amestec 100% Arabica
Prajire Prajire usoara
Mod ambalare 250g
Note Fructe, Scortisoara
Intensitate Mica