Coffee Designers Ethiopia cafea de specialitate 250g

Mai multe vizualizari

  • Nou

Stoc epuizat

Acest produs nu mai face parte din oferta noastra

4000 lei
TVA inclus
Ai nevoie de ajutor?
  0724.880.908 (L-V: 8-16)
Cafea boabe de specialitate Coffee Designers Ethipoia – Sidamo – Top Gr. 2 – Note de gust: parfum intens de caise, note de ananas, banane si citrice. Aciditate medie si retrogust curat.

Detalii

Cafea boabe de specialitate Coffee Designers Ethipoia – Sidamo – Top Gr. 2 – Note de gust: parfum intens de caise, note de ananas, banane si citrice. Aciditate medie si retrogust curat.

Caracteristici
Regiune: Sidama, Bensa, Etiopia
Producator: Bensa washing station
100 % Arabica • mono-origine
Varietate: Heilroom
Procesare: prin spalare
Prajire: medie
Scor de calitate: 85,5

Pentru cafele din Etiopia, Gradul 2 inseamna ca metoda de procesare a cafelei este prin spalare.

Acest tip de cafea este cultivat in regiunea Sidamo, cea mai sudica si cea mai productiva provincie din tara. Aici se intrunesc conditiile climatice ideale pentru cultivarea cafelei altitudini mari cuprinse intre 1600 si 1900 de metri, precipitatii abundente, temperaturi optime si sol bogat.

Coffee Designers este o marca de cafea de specialitate din Romania, mereu in cautarea celor mai bune boabe de cafea din intreaga lume si a aromelor unice, pentru a oferi constant cafele remarcabile pentru entuziasti si profesionisti deopotriva.
Cafeaua de specialitate este un termen care descrie boabele de cafea cu cea mai buna aroma care este produsa in microclimate speciale si care beneficiaza de un tratament exceptional de la plantare la servire.
Potrivit Asociatiei Cafelei de Specialitate (SCA), cafeaua care obtine 80 de puncte sau mai mult pe o scala de 100 de puncte, este clasificata ca “specialitate”.
Pentru a obtine acest statut, cafeaua trebuie sa treaca evaluarile legate de: origine, recoltare, prelucrare, prajire, macinare si preparare, deoarece, cafeaua de specialitate inseamna “cea mai buna dintre cele mai bune”.

Acest produs este manufacturat si impachetat in Romania.

Disponibil in pachet de 250 grame de cafea boabe

Informatii suplimentare

Marca Coffee Designers
Continut cofeina cu cofeina
Utilizare recomandata Acasa, Birou
Provenienta Romania
Categorie amestec 100% Arabica
Prajire Prajire usoara
Mod ambalare 250g
Note Citrice, Fructe
Intensitate Mica