Coffee Designers Columbia cafea de specialitate 250g

Mai multe vizualizari

  • Nou
  • -30%
28,00 lei

5 produse

Pret 4000 lei

(-30%)

2800 lei

TVA inclus
SAU
Ai nevoie de ajutor?
  0724.880.908 (L-V: 8-16)
Cafea boabe de specialitate Coffee Designers Colombia – Cauca – Women Coffee Project – Note de gust: unt dulce, ciocolata neagra, alune prajite, aciditate citrica delicata, corp bogat.

Detalii

Cafea boabe de specialitate Coffee Designers Colombia – Cauca – Women Coffee Project – Note de gust: unt dulce, ciocolata neagra, alune prajite, aciditate citrica delicata, corp bogat.

Caracteristici:
Regiune: Cauca, Morales, Columbia
Producator: Asociatia femeilor cultivatoare de cafea din Cauca (AMUCC)
100 % Arabica • mono-origine
Varietati: Castillo & Catuai
Procesare: prin spalare
Prajire: medie
Scor de calitate: 86

AMUCC este o asociatie formata in intregime din femei cultivatoare de cafea care isi sustin familiile si le implica in procedeele de cultivare si procesare, realizand totodata un proiect de sustenabilitate sociala si de mediu. Aici cafeaua este cultivata la o altitudine de 1.750 metri deasupra nivelului marii in sol vulcanic. Sunt cultivate doar doua varieteti de cafea Castillo si Catuai. Datorita controalelor stricte ale asociatiei, a educatiei continue si a managementului puternic, calitatea cafelei oferite este superioara, avand in mod constant scoruri de calitate de peste 83 de puncte SCAA.

Coffee Designers este o marca de cafea de specialitate din Romania, mereu in cautarea celor mai bune boabe de cafea din intreaga lume si a aromelor unice, pentru a oferi constant cafele remarcabile pentru entuziasti si profesionisti deopotriva.
Cafeaua de specialitate este un termen care descrie boabele de cafea cu cea mai buna aroma care este produsa in microclimate speciale si care beneficiaza de un tratament exceptional de la plantare la servire.
Potrivit Asociatiei Cafelei de Specialitate (SCA), cafeaua care obtine 80 de puncte sau mai mult pe o scala de 100 de puncte, este clasificata ca “specialitate”.
Pentru a obtine acest statut, cafeaua trebuie sa treaca evaluarile legate de: origine, recoltare, prelucrare, prajire, macinare si preparare, deoarece, cafeaua de specialitate inseamna “cea mai buna dintre cele mai bune”.

Acest produs este manufacturat si impachetat in Romania.

Disponibil in pachet de 250 gr.

Informatii suplimentare

Marca Coffee Designers
Continut cofeina cu cofeina
Utilizare recomandata Acasa, Birou
Provenienta Romania
Categorie amestec 100% Arabica
Prajire Prajire usoara
Mod ambalare 250g
Note Alune, Ciocolata
Intensitate N/A