Cioconat Traditional ciocolata densa plic 28g

Mai multe vizualizari

  • Nou
3,20 lei

Disponibil:

In stoc

320 lei
TVA inclus
SAU
Ai nevoie de ajutor?
  0724.880.908 (L-V: 8-16)
Ciocolata densa pentru utilizare in baruri si restaurante. Se prepara cu lapte, folosind mixerul sau steamerul espressoarelor profesionale. Cioconat este marca de ciocolata calda creata in purul stil italian, bogata in arome si textura. O senzatie intensa de ciocolata care vi se topeste in gura.

Detalii

Ciocolata densa pentru utilizare in baruri si restaurante. Se prepara cu lapte, folosind mixerul sau steamerul espressoarelor profesionale.

Cioconat este marca de ciocolata calda creata in purul stil italian, bogata in arome si textura. O senzatie intensa de ciocolata care vi se topeste in gura. Traditionalitatea retetelor permit ciocolatei sa fie excelenta in simplitatea sa, si va vor trezi dulci amintiri ale copilariei. O experienta a generozitatii gustului si a satisfactiei de neuitat. O petrecere a simturilor. Pe langa clasica sa utilizare, ciocolata calda de la Cioconat, datorita texturii sale generoase poate fi folosita si la decorarea si completarea dulciurilor si a bauturilor calde sau reci.

Mod de ambalare:
- unitatea de vanzare 1 plic de 28 gr ciocolata
- informativ, o cutie contine 36 plicuri

Mod de preparare:
Varsati continutul plicului in 125 ml lapte. Incalziti cu vaporii de la aparatul de cafea sau pe aragaz pana cand atinge densitatea dorita. Se poate bea simpla, dar merge de minune si cu diferite siropuri.

Informatii suplimentare

Marca Cioconat
Continut Cacao 32%