Ce este nou in lumea automatelor -Venditalia, Milano 20181 min read
5 (100%) 2 vote[s]

EspressoCafe.ro a fost prezent la Venditalia Milano, editia 2018, cea mai mare expozitie internationala de cafea si distribuitoare vending la nivel european.

Am fost impresionati de cei 270 de expozanti care s-au intrecut in a-si prezenta noutatile in materie de cafea boabe, capsule de cafea, espressoare si automate si alte produse vending.

Cel mai aglomerat stand a fost cel de la Evoca Group, pentru prima data sub acest nume, grup ce include marcile Necta, Saeco, Ducale, Wittenborg, Gaggia si altele. Ultimele generatii de automate in domeniu au touch screen, clientul isi poate personaliza cafeaua, iar paharele standard folosite pot fi de 6, 7 si 8 oz.

Cei de la Lavazza si-au prezentat noile sortimente de cafea boabe pentru vending, gama ce include 8 produse, dar au impresionat prin varietatea de capsule pentru sistemele deja cunoscute si noul sistem Lavazza Firma. Totodata au prezentat si noile aparate Classy si Minivending, cu capsule Lavazza Blue.

Nu au lipsit producatori importanti precum: Covim, Pera, Kimbo, Gimoka, ICS, Ristora, toti prezentandu-si gamele cunoscute si noutatile, intr-o atmosfera de sarbatoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *