Necta este o subdivizie a N&W Global Vending, cel mai mare  grup de pe piata de vending din lume. Necta a preluat Zanussi, recunoscute pe  piata vending ca fiind cele mai fiabile automate de cafea. Compania comercializeaza produsele sale si ofera asistenta in 10 tari in mod direct, si  in mai mult de 100 de tari prin reteaua de distribuitori si agenti specializati.

Necta acopera toata gama de automate de cafea:  pentru birouri (OCS), pentru Horeca (baruri si restaurante) si Vending  (automate de bauturi calde si reci). Dintre acestea, cel mai important segment  este cel automatelor de cafea vending, atat pentru bauturi calde, cat si pentru  bauturi reci.

Pe piata din Romania, Necta s-a impus prin  automatele de cafea de capacitate mica si medie, mai ales prin modele ca:  Venezia, Colibri, Brio si Kikko.

Colibri este cel mai mic automat vending de la  Necta, cu o capacitate de 170 de pahare. Poate oferi pana la 7 tipuri de  bauturi diferite incluzand cafea simpla, cu lapte, ciocolata, cappuccino si ceai.  Este destinat spatiilor comerciale mici si pentru birouri de firme.

Brio 3 este noul model de la Necta pentru acest  segment, table top. Foarte cunoscute sunt si modele mai vechi Brio 200 si 250.  Se remarca prin fiabilitate si mentenanta. Se adreseaza locatiilor cu consum  mediu si are o capacitate de 300 de pahare. Brio 3 difera fata de modelele  anterioare prin faptul ca detine un vas de solubil in plus, pentru cafea  instant sau alte bauturi. Se poate folosi cu usurinta un produs pe baza de  cappuccino solubil, din ce in ce mai apreciat pe piata vending.

Venezia desi se produce si astazi, este un  model mai vechi, foarte rezistent la vandalism datorita materialelor folosite.  Se remarca deasemenea prin capacitatile sale suficiente, 500 de pahare si  rezervoare pentru ingrediente mari. Poate deservi locatii medii si mari si  ofera 8 tipuri de bauturi diferite.

Kikko este un model nou aparut de la Necta,  elegant si robust. Se remarca prin aspectul sau de generatie noua, capacitati  generoase si numar mare de produse diferite, 12 tipuri.

Cu capacitati mai mari decat Kikko se numara  Kikko Max, Astro, Zenith iar ultimele modele aparute, de ultima generatie sunt Canto,  Canto Plus si Canto Doppio Espresso. Zenith in acest moment nu se mai fabrica,  insa acesta ramane cel mai grandios automat de la Necta, avand doua rezervoare  de cafea boabe, cu 2 grupuri de cafea cu dozatoare separate si containere de  solubile incluzand ciocolata, cafea instant, ceai, cappuccino instant si lapte.  Poate realiza pana la 24 de bauturi diferite si se pot seta 3 preturi diferite.

De curand, Necta produce automate care pot  functiona cu capsule de cafea Lavazza Blue. Astfel exista Colibri, Brio, Kikko  si Canto toate in varianta pe capsule de cafea. Acest concept a revolutionat  lumea vending. Calitatea cafelei oferite de aceste automate este cu mult  superioara uneia obisnuite.

EspressoCafe.ro comercializeaza piese de schimb  pentru automate de cafea, momentan sunt prezentate cele uzuale, iar oferta este in  continua crestere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *