Te-ai confruntat cu problema caratului de pet-uri grele de apa plata din supermarket? Ai stat cu grija ca se termina apa in cel mai nepotrivit moment?

La mine exact asa s-a intamplat. Totul a pornit de la nevoia de apa pentru consum si de la dorinta de a nu mai cara bidoanele grele de apa.

Am citit pe internet ca exista o varianta de rezolvare si anume sa filtrez apa de la robinet si sa obtin apa la fel de buna ca cea plata. M-am interesat si am decis sa achizitionez o cana filtranta de la Brita.

Modelul ales de mine a venit cu un filtru inclus, avand o durata de utilizare de 30 zile sau 150 litri de apa filtrata. Pentru a sti cand sa schimb filtrul, cana este prevazuta cu un dispozitiv electronic cu liniute ce masoara timpul. Fiecare liniuta inseamna o saptamana de utilizare. Dupa 4 saptamani de utilizare, cana iti va indica sa schimbi filtrul.

Cana este compusa din 2 rezervoare, unul pentru alimentare cu apa de la robinet si unul pentru apa filtrata rezultata.

Filtrul cu rasini reuseste sa elimine mirosurile si impuritatile din apa de la robinet iar rezultatul este o apa la fel de buna ca cea imbuteliata.

Am ales sa alimentez si espressorul casnic cu apa filtrata. In mod normal, cu apa de la robinet, apar depuneri de calcar pe peretii rezervorului de apa. Am curatat aceste depuneri si am folosit numai apa filtrata cu cana Brita. De atunci nu am mai vazut niciun fel de depunere de calcar. Rezervorul este impecabil. Cana filtranta reuseste sa elimine calcarul din apa, espressorul nu mai are de suferit iar eu nu mai stau cu grija decalcifierii sale.

Am facut un calcul al costurilor si am observat ca era mai scumpa apa plata cumparata din magazin decat un filtru schimbat la 30 zile. Practic economisesc bani, scap de grija si caratul bidoanelor de 5 litri de apa plata si evit aruncarea pet-urilor care nu sunt prietenoase cu mediul inconjurator. Nu stiu in ce masura se recicleaza la noi, dar daca pot evita aruncarea macar a pet-urilor de apa, sigur fac un lucru bun.

Eu am cumparat cana de la elefant.ro. M-am gandit ca acest produs poate ajuta inclusiv clientii nostri care cumpara cafea. Am cautat un distribuitor si am adus cani filtrante Brita in portofoliul nostru. Am ales cele cu capacitate mai mare, de 3.5 litri, Marella XL (cu un filtru inclus) sau promotia Marella XL Starter Pack (cu 3 filtre incluse). Daca doresti sa achizitionezi de pe Espresso Cafe la preturi mai mici, poti gasi cani si filtre de rezerva la aceasta adresa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *