Oferta de pahare automate de carton este in continua crestere. Tendinta in vending este una foarte clara, paharele de plastic sunt inlocuite de paharele de carton.

Paharele de carton sunt ecologice si pot fi personalizate foarte usor. Marimea si volumul lor difera.

Din acest motiv am realizat o poza cu toate marimile comercializate de noi. Modelele din imagine sunt orientative.

tipuri-pahare

Paharele de 4 oz, cu volum de 100 ml sunt cele mai mici. Acestea sunt manuale, nu se pot folosi in automatele de cafea.

Pahare din plastic automate, au un volum de 166 ml si diametru de 70 mm. Sunt cele mai intalnite pahare la automatele de cafea. La paharele din plastic nu se pot folosi capace.

Paharele de 170 ml, din carton sunt cele mai apropiate ca volum de paharele de plastic. Au o inaltime de 80 mm iar diametrul de 70 mm, diametru standard pentru a fi folosite in automatele de cafea. La aceste pahare puteti folosi capace de 70 mm, din plastic.

Paharele de 180 ml, de carton sunt cele mai populare pahare folosite astazi in automate. Au inaltime de 90 mm. Pentru a umple un astfel de pahar, retetele automatului de cafea trebuie modificate. La aceste pahare puteti folosi capace de 70 mm, din plastic.

Pahare de 220ml sau 8oz sunt folosite in anumite automate de cafea si cel mai des in semi-automate. Au diametrul de 80 mm. Pentru aceste pahare puteti folosi si capace de 80 mm sau 8 oz.

Paharele de 12 oz, au volum de 300 ml si se intalnesc rar in automatele de cafea. Acestea au diametrul tot de 80mm si puteti folosi capace de 80 mm.

Iubitor de cafea, pasionat de dezvoltare web si marketing online.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *